Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Kochani, ja niestety ostatnio za bardzo nie mam czasu, żeby zająć się organizacją spocików tomaszowskich, ale jeśli znaleźliby się chętni to proszę o wiadomość na PW, podwieszę wtedy temat w pierwszym poście, a może jeśli i termin okaże się sprzyjający to i sama bym przyjechała. Pozdrawiam Kaśka
kamcom Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ok Nie ma sprawy proszę o jakiś kontakt jak będzie więcej chętnych Pozdrawiam i do zobaczenia .
czarny007 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jestem z wami!w końcu coś się będzie działo w tym mieście!...czekam na wiadomosci o terminie,a jeśli będę mógł jakos pomóc to jestem...
arson15 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 brawo Kaśka ktoś wreście pomyślal, pochodze z tego regionu, może kiedys też mi sie uda wpaśc na spocik
Kaśka Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 A może wy zaproponujecie jakiś dogodny termin i dogadamy się? Tylko tak jak już wspominałam dla mnie musi to być weekend, bo w tygodniu jestem w Warszawie. Ostatni weekend sierpnia odpada, bo jest letni zlot klubu i będziemy nad morzem, ale kolejny jak najbardziej mi pasuje. Co wy na to? Nawet dwa czy trzy auta to już mini spocik od czegoś trzeba zacząć Arson serdecznie zapraszam jesli tylko masz ochotę nas odwiedzić.
arson15 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Arson serdecznie zapraszam jesli tylko masz ochotę nas odwiedzić. Dziekuje za zaproszenie jeśli tylko będę w któryś weekend u rodziców to sie pojawię, będę śledził posta Pozdrawiam
qbas Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 rowniez jestem za czekam na jakies wiadomosci od waskiedy i gdzie pozdrawiam
Koleś Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 siemanko jak widac tez jestem z TM jak by coś było w tomaszowie to z chęcią sie pojawie, furki jeszcze nie kupilem ale pewnie coś znajde do tego czasu
24sylwek Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 również jestem za najlepiej w jakiś weekend bo na tyg.nmie tu nie ma
Kaśka Opublikowano 4 Września 2008 Autor Opublikowano 4 Września 2008 No to widzę, że ekipa nam się rozrasta. Zaproponujcie któryś weekend i zobaczymy ile osób będzie się mogło pojawić na spociku w danym terminie, ja się dostosuje, bo bardzo chcę poznać ekipę tomaszowską. Tomaszów nie jest duży, zawsze będzie można na jakieś piwko później wyskoczyć :gwizdanie: oczywiście bez autek.
czarny007 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Halo,halo :>...to jak ludziska robimy z tym spocikiem?może ta sobota? ...trzeba zacząć coś robić w tym kierunku .............pozdrowiam
Koleś Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 w tą sobote jak dla mnie to troszke wczas bo nie zdaże furki kupić [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2008, 00:16_________________________________________________ no i co z tym spotkaniem bedzie coś sie działo
Kaśka Opublikowano 7 Września 2008 Autor Opublikowano 7 Września 2008 Niestety dla mnie ten weekend jest nieosiągalny. Mam jednak propozycję, ustalmy sobie spotkanie na sobotę 20 września na Placu Kościuszki o 20tej? Wtedy ta informacja dotrze do wszystkich zainteresowanych, ponieważ będą mogli odczytać tą informację i będą mogli się pojawić. Czy wszystkim pasuje ten termin?
Koleś Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 miałem przyjechać ale nie dwudziestego bo kuzynostwo zaprosiło mnie na osiemnache, o i miałem przyjechać asterką z klubu ATT bo jeszcze audi nie kupilem, czy by wam to nie przeszkadzało wrazie czego.
czarny007 Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Ja też nie mogę 20-go bo śmigam postrzelać troszkę .Może jakoś pod koniec misiąca?Oj mam wiele pytań do Was...głód wiedzy na temat niuni jest ogromny :>pozdrowieniiiiiiiiiiiiiii
Kaśka Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 To następny weekend możliwy jest 27 września. Czy ten termin pasuje?
Koleś Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 mi tam pasuje ale swoim autkiem jeszcze nie bede bo niemam (jeszcze!!!)
kamcom Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Witam Ok może byc w sobote tylko gdzie i o ktorej pozdrawiam
Koleś Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Wogóle coś bedzie w tą sobote??? [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 23:07_________________________________________________No i był kto bo widziałem jakąś A4 może ktoś z was??
Kaśka Opublikowano 29 Września 2008 Autor Opublikowano 29 Września 2008 Ja się niestety rozchorowałam i nie dotarłam, ale obiecuję, że jeśli macie czas 4 października to się pojawię i zrobimy spocik.
Rekomendowane odpowiedzi