zakwas1 Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Witajcie. Auto z roku 1999(listopad) Polift,ale chyba niepełny- brak fis(jeszcze stary licznik) oraz nieskładane tylne siedzenia.Słyszałem,że występowały takie wersje ,ale rzadko. Moje pytanie skierowane jest do znawców B5tki Wiekszosc avantow i sedanów ma składane tylne kanapy.. tu rocznik gra rolę ? Czy występowały wersje z podgrzewanymi,skórzanymi siedzeniami do sedana z nieskładaną kanapą ? Ponieważ w najbliższym czasie będę chciał poszukać takiego zestawu. Jak w ogóle wygląda demontaż oparcia na plecy ? Pozdrawiam
tomek44480 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Powinny byc z możliwością demontażu.
Marc!n Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Wersja na grzaną skórę z nieskładanym oparciem jest bo ostatnio się na coś takiego natknąłem. Tylko może być ciężko znaleźć ale tu pomoże tylko systematyczne przeglądanie ogłoszeń.
Darkman Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 PIECIAJEK ma taki model. uderz do niego.
Kris691 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 nie spotkalam sie jeszcze z takim czyms, ale na pewnoe mozna zdemontowac
Kris691 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 a pod tylna kanapa od strony bagażnika masz blachę czy normalnie widać kanapę Poszukałem trochę u wujka Google i podobno tak to trzeba zrobić
panczlajn Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Cześć, wie ktoś może czy taka nieskładana kanapa będzie pasowała do b5tki która miała pierwotnie kanapę składaną?
Kris691 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Cześć,wie ktoś może czy taka nieskładana kanapa będzie pasowała do b5tki która miała pierwotnie kanapę składaną? Chyba powinna pasowac ale mocowania raczej nie
medik Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Cześć,wie ktoś może czy taka nieskładana kanapa będzie pasowała do b5tki która miała pierwotnie kanapę składaną? Wymiarami będzie pasować ale musisz dorobić kilka rzeczy. Najważniejsze to ściana grodziowa między kanapą a bagażnikiem, a także uchwyty na dole oparcia i po bokach. I trzeba obciąć mocowania z oparcia bo będą przeszkadzały.
Rekomendowane odpowiedzi