andynl Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) A teraz za tydzień do domu, wystarczy na razie tego szwędania się choć do Hiszpani chetnie bym się wybrał Edytowane 13 Marca 2016 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 DOM ............. Na święta w POLSZY ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Nie ten dom Krystian NLowy dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Berzydaaal No co za okropieństwo ten most Pozdro pozdro troche pomarzl to pewnie teraz srilanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Nie ten dom Krystian NLowy dom Toć ja wiem że TY w NL Tylko nie wiedziałem czy tam masz świnkę skarbonkę a młotek w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Świnka zdechła a młotek noszę ze sobą jak mnie czasem najdzie to sobie pierdo...nę w łepetynę żeby mi się głupie pomysły na rozum nie rzuciły. Idę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Andy,poradź coś w sprawie oświetlenia ambiente☺ Nie ma tego w oryginale wiec chciałbym z jakiegoś audi przeszczepic. Chodzi mi o te dwie żarówki kolo lusterka wstecznego. Czego szukać? Jakie tam idzie napięcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 12v kup od b6 jesli nie masz wiercisz dwie dziurki i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Płytka z lampką to osobna cześć? Czy trzeba z plastikiem kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) No to już wiesz, nie ma sprawy Edytowane 24 Marca 2016 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ale jak bym był leniem, to bym numer jeszcze chciał ;-) Łaski bez, znajdę se:-) THH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Amaradaar podrzuc numer, żeby ni mówili że koledze nie pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 aaaa kiedyś to wiedziałem ale teraz ta kurde dam http://www.oemvag.es/de/8p-2003/1371-diodo-luminoso-led-para-iluminacion-ambiental-8e0919063a.html hehe Andju nie strzelaj fochem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 nie powie bo se znalazł: 8E0919063A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 hehe Andju nie strzelaj fochem Ale o czym Ty mówisz, jaki foch, spokojny człowiek ze mnie, tylko czasem nie wkór...aj lwa jak lew sra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 bo będzie różowy ja zawsze dopowiadam Andrjuuu podaj mi prosze jeszcze raz link do tego tematu audizine do podsweitlania pocket light Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 to nie audizine tylko audienthusiasts hier you go http://www.audienthusiasts.com/Project_DoorLighting.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 hehehe no to przynajmniej wiem dlaczego za cholere nie mogłem znaleźć na audizine :D jak zwykleeee dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi