Łaszczu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Mam do kupienia czarna skóre. I teraz mam pewne watpliwosci. Czy wtyczka od poduszek bocznych jest taka sama VW jak i w Audi?. Czy prowadnice sa takie same(szer)? Czy boczki beda pasować?. Za wszelkie sugestie i odpowiedzi bede wdzieczny. PozdrOOOO 600[br]Dopisany: 18 Sierpień 2008, 15:15 _________________________________________________odebrałem dzis skory. roznice sa ale bez przesady. głownie mocowania. Jednak myśle ze cala skóre przełoże na stare ofotele. Jak cos mam do sprzedania boczki do passata(P+T) w skórze. bardzo ładny stan.
Łaszczu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No jednak bedzie mi potrzebne szczescie bo jednak bedzie troszke modow. Głównie z tylnim oparciem. no ale co tam, jakos sie da rade.
czarnyGT Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 A jak przednie fotele? Pasują do szyn? Pozdrawiam
lelus_DT Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 jedyne wyjscie to chyba przelozyc cala tapicerke na stare ramy siedzen, ja na twoim miejscu oddal bym to do jakiegos tapicera ze by to dokladnie po zakladal a wrazie czego fachowo mogl przerobic, jak skonczysz wrzuc fotki - zobaczymy jak to wyszlo
marcin j Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Chetnie zobacze rowniez fotki dziela, no i gratki za odwage, bo bez rezania sie nie obejdzie.
olga Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie wiem jak przod, ale tylna kanapa w a4 i passacie sa zupełnie różne. Kanapa w audi jest duzo mniejsza... dobrze ze nie odwrotnie ;-)
Łaszczu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Przód jest ok. jak jeden z kolegów napisał to tył bedzie troszke tródniejszy. Ale tym sie zajmnie znajomy tapicer;] . Dokładnie rozstaw jest minimalnie inny. Zamniast ślizgów sa dwa kółka (wieksze i mniejsze)...Ale narazie odkładam skóry na bok, ponieważ troszke mi auto zalało i musze wysuszyć środek. Druga sprawa to od potopu pali sie bład poduszki(zapalnika<juz naprawiłem#sterownik<jeszce walcze). Wiedz narazie czekam. Jak zaczne prace dam znać.
Rekomendowane odpowiedzi