zajc1231 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam... mam Problem z Radiem... nie działa mi potencjometr "pogłaśnianie/przyciszanie" w inny funkcjach normalnie działa... leczy przy pogłaśnianiu lub przyciszaniu niestety robi się na maxa.... mogę jedynie trochę ściszyć gdy radio mam wyłączone i wtedy ruszam potencjometrem radio ścisza się jedynie do pewnego momentu i zawsze do takiego samego... Moje Pytanie Czy można to jakoś naprawić jeśli tak to w jaki sposób? Czy lepiej Kupić nowe Radio? dziękuje i czekam na Pomocne Rady
zajc1231 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Audi Concert Dolby BNR... może za mało informacji ale tyle zobaczyłem jeśli pomoże zdj to zaraz moge umieścić
zajc1231 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 czyli po prostu najlepiej kupić nowe radio i będzie po problemie ?
Grzes A4 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 kolego ja mialem to samo. musisz oddac radio do zaufenego magika i wymieni ci potencjometr to wszystko
kamilosek181 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 kolego moim skromnym zdaniem to nie ma sensu oddawania radia do magika bo ten magik też za darmo tego nie naprawi to lepiej wyrzucić to radio i zainwestować w inne no chyba że ma jakiegoś taniego magika...
zajc1231 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 no właśnie też wszystko zależy ile Napawa kosztuje... Bo z tego co się orientuje to ciężko jest to Naprawić
kamilosek181 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 No mi też się kolego wydaje że naprawa tego nie jest taka prosta bo nie każdy się tego podejmie a nawet jak już to koszta będą wysokie także przemyśl kupno innego radia
zajc1231 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 No tylko teraz jest strach kupna innego bo to jest wada większości tego typu radia:-) a chce mieć oryginale radio:-)
kamilosek181 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 no to w skrócie rzecz ujmując masz problem ale myślę że jakbyś poszukał na forum albo w dziale "kupię" się ogłosił to na pewno znalazłbyś coś ciekawego
zajc1231 Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 No właśnie tak źle i tak jeszcze gorzej he:-) no ale raczej zdecyduje się na kupno niż na naprawę:-) Dziękuję wszystkim za pomóc
kamilosek181 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 nie ma sprawy powodzenia w zakupię życzę
Grzes A4 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Mnie to kosztowało 150 zł 3 lata temu nie wiem jak teraz i radio hula aż miło ale w sumie lepiej to sprzedać i za te 200 albo 300 dorwać cis fajniejsze go może w 2 DIN
Rekomendowane odpowiedzi