Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomoc z gwintem a4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam audi a4 b5 2.5 v6 quattro i zamierzam zakupić gwint. Tylko nie wiem jaki polecacie. Kolega polecił mi gwint z firmy FK i znalazłem takie ogłoszenie : Gwint Audi A4 S4 B5 quattro gwintowane Częstochowa Raków ? Tablica.pl . Wiem ze nowe tyle samo kosztuje i mam jeszcze gwarancję na to, ale może uda mi się go wyrwać znacznie taniej. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

FK chodzi po tyle za nowy. Wytargasz może z 200zł a niewiadomo w jakim to naprawde stanie, lepiej za tą kase kupić nówke i masz gwarancje.

Opublikowano

Ta, znacznie taniej, pisałem już do typka, niechętny do negocjacji zbytnio :wink:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie sprzedał to, napisał że kupiec tylko papatrzył do pudełka i wypłacił 1200.. Tak, fk kupię nówkę za 1200 z 2 letnią gwarancją, tylko że nie do quattro ;s A nie wiem czy jest sens kupować mts tech, czy ta tech za 1500 zł.. jedni chwalą, drudzy nie.. Będę dalej szukał czegoś konkretnego, póki śnieg za oknem ;)

Audi A4 B5 zawieszenie gwintowane,amortyzatory, sprężyny Słupsk ? Tablica.pl

ale czy do quattro?

Opublikowano

Do ośki.

Pozdro

Opublikowano
http://archiwum.allegro.pl/oferta/zawieszenie-gwintowane-audi-a4-b5-fk-ak-street-i3648838053.htmlZna kroś ten gwint? Warto sie nim interesować?Jak wypada na tle mts technik i ta technix?

cos link nie działa :kox:

Sam powoli szukam gwintu choc wydatków sporo.

Bilstein b16 gwint 6080 zł :grin:

Opublikowano

icon_arrow.gif Zawieszenie gwintowane Vogtland

używane, quattro, stan dobry... cena: 1000 zeta

SportAudi RS/S/Forum :: Strona Główna

tu masz dobra opcje gwint z dobrej polki za mala kwote

Opublikowano
Właśnie sprzedał to, napisał że kupiec tylko papatrzył do pudełka i wypłacił 1200.. Tak, fk kupię nówkę za 1200 z 2 letnią gwarancją, tylko że nie do quattro ;s A nie wiem czy jest sens kupować mts tech, czy ta tech za 1500 zł.. jedni chwalą, drudzy nie.. Będę dalej szukał czegoś konkretnego, póki śnieg za oknem ;)

Audi A4 B5 zawieszenie gwintowane,amortyzatory, sprężyny Słupsk ? Tablica.pl

ale czy do quattro?

W pierwszym linku który podałeś było zawieszenie Fk z serii HIGHSPORT, nie odbiegające jakością np. AP - takiego zawieszenia nie kupisz nowego za 1200zł jak niektórzy tutaj twierdzą. Za te pieniądze kupisz coś z najniższej półki tego producenta. Dlatego tak szybko poszło, bo gość który po to przyjechał doskonale wiedział co to jest.

Opublikowano
  • Autor

A jak rozróżnie zawieszenie do zwykłego sedana od zawieszenia do quattro??

Opublikowano

przeciez patrząc na foto widac róznice.Quattro na tylnych kolumnach ma nagwintowana rure od dołu na wysokosc około 10-15cm max i górne mocowanie zakonczone tuleja,a oska ma gwint na rurze od góry i konic amorka zakonczony "szpilką"

Opublikowano

osobiście szukałbym konkretnego gwintu z wyższej półki ładna uzywke niż jakiś tandetny nowy za 1000pln :wink: szukaj uzywek

-KW

-H&R

-Weitek

-Bilstein

-Koni

-D2

lub

-FK

-AP ale zawsze z pewnego źródła :wink:

Opublikowano
  • Autor

Tak właśnie szukam, ale do quattro cieżko dorwać ;(:kox:

---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 15:28 ----------

Znalazłem oferte tylko nie wiem czy pasuje do a4 b5. Wiem że przód by pasował, tylko nie wiem jak tył : zawieszenie gwintowane audi a6 quattro Maków ? Tablica.pl

Opublikowano

Tył nie pasuje.

Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Eghh szkoda ;s

Opublikowano

Nie wiem o jakich nowych gwintach do quattro mówicie w cenach 1000-1200 zł, ale ja kupując do siebie i orientując się w cenach to najtańsze, jakie znalazłem to TA za około 1500 zł (MTS nie produkuje gwintu do B5 quattro), a wydaje mi się, że FK to troche wyższa półka cenowa.

Opublikowano

do tej listy dopisałbym jeszcze VOGTLAND, w używkach można już coś fajnego znaleźć. Do wersji Quattro czasami pojawia się na Forum SID S4/RS4.

Najlepiej jak byś znalazł BILSTEIN bo można zregenerować.

osobiście szukałbym konkretnego gwintu z wyższej półki ładna uzywke niż jakiś tandetny nowy za 1000pln :wink: szukaj uzywek

-KW

-H&R

-Weitek

-Bilstein

-Koni

-D2

lub

-FK

-AP ale zawsze z pewnego źródła :wink: