jedrekx Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Jarku, u mnie wchodzi w grę tylko druga połowa września - tak żeby moja była po ewentualnej sesji poprawkowej
czreq Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 ja bylem w Turcji obok Bodrum mianowicie w Turgutreis tak jak kolega pisze tanio i za***isty all inc
alpin Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 We wtorki w Turgutreis jest fajny bazar, tylko oryginalne produkty, światowi projektanci
Kerm Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja z kolei polecam w Turcji hotel Blue Bay Platinium w Marmaris, warunki świetne, jedzenie takie, że wychodzić się z restauracji nie chce, naprawdę polecam. A i dodatkowo można na 1 dzień wyskoczyć na Rodos, płynie się 40 minut katamaranem (nie wiem czy to może być problem dla dzieci, dla mnie był nie wiedziałem, że tak się będę źle czuł). Ale Marmaris super. Jedyny minus - naprawdę gówniane kamieniste plaże. Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
Kazik123 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 W turcji moge ci polecić : Delphin Palace, Delphin Diva , Spice, Papillon Zeuguma W Bułgarii byłe w Duni Resort jest tam kilka. hoteli , ja byłem w 5* Marina Palace obok był 4* Marina Beach , mogłem w nim jeść i pić i wcale niebył gorszy od mojego i nie zgadzam sie z opinia ze gorszy serwis, zależy od hotelu u mnie w barze część alkoholi import. a do obiadu i kolacji wino butelkowane była np. Warna Jedzenie na każdy kroku a sam resort Duni rozległy .
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Panowie, polecicie jakieś dobre hotele 4-gwiazdkowe w Turcji? kwota to 2000zł na osobę, znalazłem coś co by mnie może interesowało, ale może ktoś mi podrzuci ciekawszy pomysł i już sprawdzony hotele, które podrzucili alpin i Kerm są fajne, ale przekraczają przewidziany budżet, w terminie w którym chcę lecieć
szymeniu Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Bartek, ja leciałem z młodym do Egiptu i do Turcji. Lot tak naprawdę to nie problem, tylko żeby był o normalnej porze a nie w nocy, poza tym do podręcznego bierzesz tablet z bajkami i kolorowankami, jakieś zabawki i 3h lotu szybko miną. Potem ważne jest żebyś miał blisko transfer do hotelu no i infrastruktura hotelowa dla dzieci, na tripadvisor i holidaycheck możesz popatrzeć na opinię o hotelach, zwróć uwagę na "wakacje z rodziną" Co do Hoteli w Larze, byłem 3 razy : Hotel Concorde De Luxe Resort Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki Hotel Delphin Imperial Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki Hotel Royal Holiday Palace Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki Znam jeszcze dobrze : Hotel Royal Holiday Palace Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki Z lotniska masz 15 minut, świetna infrastruktura rewelacyjne jedzenie (4 kuchnie tematyczne) opcja ultra all-inc 24/h wszystko, serwis hotelowy w godzinach 22-6 rano za free itp. Warunki mega. Jedyny minus to cena, bo to wydatek podobny do wczasów na Kubie czy Dominikanie i dlatego hotele mało popularne w PL ---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ---------- Panowie, polecicie jakieś dobre hotele 4-gwiazdkowe w Turcji? kwota to 2000zł na osobę, znalazłem coś co by mnie może interesowało, ale może ktoś mi podrzuci ciekawszy pomysł i już sprawdzony hotele, które podrzucili alpin i Kerm są fajne, ale przekraczają przewidziany budżet, w terminie w którym chcę lecieć Jak to nie problem to leć z Berlina, albo Neckermannem albo TUI w tej samej cenie lepsze warunki. Wejdź na Tui.de albo Neckermann reisen.de
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Szymon, Berlin to nie problem wsiadamy w samochód i szybko w Berlinie jesteśmy muszę porozmawiać ze znajomymi co oni o tym sądzą bo w tym roku nie lecimy sami z Natalią
Kazik123 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Bartek, ja leciałem z młodym do Egiptu i do Turcji. Lot tak naprawdę to nie problem, tylko żeby był o normalnej porze a nie w nocy, poza tym do podręcznego bierzesz tablet z bajkami i kolorowankami, jakieś zabawki i 3h lotu szybko miną.Potem ważne jest żebyś miał blisko transfer do hotelu no i infrastruktura hotelowa dla dzieci, na tripadvisor i holidaycheck możesz popatrzeć na opinię o hotelach, zwróć uwagę na "wakacje z rodziną" Co do Hoteli w Larze, byłem 3 razy : Hotel Concorde De Luxe Resort Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki Hotel Delphin Imperial Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki Hotel Royal Holiday Palace Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki Znam jeszcze dobrze : Hotel Royal Holiday Palace Lara (Riwiera Turecka, Turcja) - Wycieczki Z lotniska masz 15 minut, świetna infrastruktura rewelacyjne jedzenie (4 kuchnie tematyczne) opcja ultra all-inc 24/h wszystko, serwis hotelowy w godzinach 22-6 rano za free itp. Warunki mega. Jedyny minus to cena, bo to wydatek podobny do wczasów na Kubie czy Dominikanie i dlatego hotele mało popularne w PL ---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ---------- Panowie, polecicie jakieś dobre hotele 4-gwiazdkowe w Turcji? kwota to 2000zł na osobę, znalazłem coś co by mnie może interesowało, ale może ktoś mi podrzuci ciekawszy pomysł i już sprawdzony hotele, które podrzucili alpin i Kerm są fajne, ale przekraczają przewidziany budżet, w terminie w którym chcę lecieć Jak to nie problem to leć z Berlina, albo Neckermannem albo TUI w tej samej cenie lepsze warunki. Wejdź na Tui.de albo Neckermann reisen.de Szymon jakbyś chciał sobie powspominać to mam torby z Delphin Palace do oddania żona ma manie kupowania w sklepie hotelowym kupiła 3 szt.
jedrekx Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 czy był ktoś z Was w hotelu Söl Beach w Marmaris? Hotel jest 3-gwiazdkowy.. nie przeczę, że trochę mnie to zraża - ale z drugiej strony opinie ma dobre i jest drogi jak na 3 gwiazdki. w terminie, który by mnie interesował to 1937 zł od osoby.. termin od 15.09, na tydzień, do 2 tys od osoby.. czegoś takiego szukam
Kerm Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zamiast do 3 gwiazdkowego hotelu to już lepiej pod namiot się wybierz i przepij tą kasę. Dopłać te 200 zł od głowy i znajdź lepszy hotel w Marmaris bo będziesz żałował. Widziałem tam te hotele 3*** i chyba bym na piechotę do Polski wrócił niż tam nocował, naprawdę. W Marmaris polecam przede wszystkim Blue Bay Platinium, raj.
jedrekx Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Kerm, nie patrzyłem w ogóle na hotele 3-gwiazdkowe. zapomniałem zaznaczyć "od 4 gwiazdek w górę" i wyskoczył mi ten hotel. co ciekawe droższy niż niektóre hotele 4-gwiazdkowe. poczytałem opinie i ludzie piszą o nim naprawdę dobrze.. a kwota 1937 to spora kwota jak na hotel 3-gwiazdkowy. w Alanyi za 1800 zł mam hotel 4-gwiazdkowy póki co tylko czytam, szukam i zbieram opinie. pewnie i tak dopiero wykupię pod koniec sierpnia
Kerm Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 No właśnie tak jak piszesz - cena jest wysoka jak na 3***, więc po co przepłacać Szkoda, że nie robiłem zdjęć niektórych hoteli w Marmaris.. wyglądały z zewnątrz co najmniej źle, jak slumsy:grin:
jedrekx Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 no i ja już kupiłem wakacje, wylot 20.09 z Poznania - kierunek Alanya, hotel Blue Star opinie ma bardzo dobre, zobaczymy jak w rzeczywistości będzie
dziadek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 jedrekx dasz szczegóły? - gdzie kupowałeś itd. może być na PW
Rekomendowane odpowiedzi