Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] moja pierwsza A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Ramki wziąłem bo dodałeś w gratisie :decayed: dekory miażdżą gdyby nie czarne wnętrze można by se :jerk::polew::polew::polew::polew:

a co do syfu fakt zapuszczone ale gdy już wszystkie mody wpadną i przyjdą kosmetyki Meguiar's to go wyliże dosłownie :wink:

Kosmetyki do odbioru :whistling: samochodowe, jak co - bo tu to różnie bywa :polew::wink:

Opublikowano

do tych listew teraz musisz słuszny napęd dorezać :decayed:

ps- na chwałowice zajedziesz to Ci powiedzą że albo nie ma węgla albo sa limity wyczerpane na dany dzień :doh:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

szlachta sie bawi hehehe teraz Andrzej sprzeda mainowi piankę Forch co by doprowadził auto do jakiegoś ludzkiego stanu:naughty:

Maniuś ty nie być pośmiewny. Pierwszy raz dopadł moje auto tak zapuszczone :wink:

Opublikowano

:decayed: Sląski słownictwo :grin::grin:

Opublikowano
Kolor taki jak nasz kolega

Radzio to nasz kolega :eusathink::eusathink::eusathink: nic mi o tym nie wiadomo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

obejrz obejrz obejrz ja to je richtik radek. obejz obejrz łon to specjalnie tak robi. łon ni ma najeb.ny, łon to tak specjalnie wjyżdżo żeby łoni sie musieli cofać :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

powinni takim ludziom dawać zniżki na te kamerki :naughty:

Opublikowano

Radzio to nasz kolega :eusathink::eusathink::eusathink: nic mi o tym nie wiadomo :decayed:

Jo nie znom takigo :grin::grin::grin:

Main Tyś się doigrol, żeś mnie wydoł :polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

Radzio nie strosz bajtli lizokami :wink:

czekej jak z Andrzejem sie kupiymy tako kamerka. nagromy Cie nawet jak z garażu wyjyżdzosz :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

a znając życie i pepoża to nasze komentarze :facepalm::naughty:

Opublikowano

Radzio nie strosz bajtli lizokami :wink:

czekej jak z Andrzejem sie kupiymy tako kamerka. nagromy Cie nawet jak z garażu wyjyżdzosz :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

a znając życie i pepoża to nasze komentarze :facepalm::naughty:

Teroz już wos na plac nie wpuszcza :wink::wink::wink::wink::wink:

Opublikowano
  • Autor

i w między czasie wpadły takie cuda. upału zelżą to zajmiemy się wyglądem :wink:

10390260_898802390136338_7934112945608504977_n.jpg

Opublikowano

Main, te dekory masz ori? Te co WRC pokazał maja taki sam wzór. :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Tak ori. Dzięki dobremu sercu pewnego klubowicza wpadły do mnie takie perełki :wink:

Opublikowano

Tak ori. Dzięki dobremu sercu pewnego klubowicza wpadły do mnie takie perełki :wink:

Taaa na pewno serce....

DshB1p2.jpg

Opublikowano

Hamer rozjebałeś mnie :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Taaa na pewno serce....

http://i.imgur.com/DshB1p2.jpg

:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2:

ja bym to ujął w taki sposób ......

Andrzej został :sex::sex::sex::sex::sex::sex::sex::sex::sex::sex: ...........:whistling:........a jego serducho nie ma tu nic do tego :wink::decayed:

każdy ceny zna ...i można coś kupić taniej ...................ale nie aż tak :whistling:...........

tym bardziej jak się zna go nie tylko z forum :wink::whistling:

Opublikowano
  • Autor

Taaa na pewno serce....

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

H4mm3R jak to w robocie zobaczyłem to sie popłakałem ze śmiechu. ale nie bylo czasu wcześniej odpisać. jak Ty pierd..niesz czymś to lepij niż szczałowy z bliskiego wschodu wyznania islamskigo we przodku ( i tu nie mam zamiaru nikogo urazić na tle religijnym ). a nawiasem mówiąc ta blondyna paskuda straszna :facepalm::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ----------

Taaa na pewno serce....

:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2:

ja bym to ujął w taki sposób ......

Andrzej został :sex::sex::sex::sex::sex::sex::sex::sex::sex::sex: ...........:whistling:........a jego serducho nie ma tu nic do tego :wink::decayed:

każdy ceny zna ...i można coś kupić taniej ...................ale nie aż tak :whistling:...........

tym bardziej jak się zna go nie tylko z forum :wink::whistling:

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Arturoo każdego można kupić tylko musisz znać jego cenę :wink: ale nic tam bliższego nie było. no chyba że wspomnę o zabawie rurkami wydechowymi :wink:

Opublikowano

CH4 się wam udzieliło :-P