main Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 wczoraj zabrałem się za ogarnięcie samochodu i oto taki efekt ostatniego woskowania po zroszeniu samochodu a wieczorem wskoczyło kilka zdjęć
andynl Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Blask że żyletki można ostrzyć normalnie
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Fotka z kfc do kalendarza może iść...zobaczymy co z tego wyjdzie
main Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Fotka z kfc do kalendarza może iść...zobaczymy co z tego wyjdzie też tak pomyślałem ale nie wiem czy wysyłać jeszcze na maj czy na czerwiec
andynl Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 wysyłaj na czerwiec bo moja się znowu nie załapie
main Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 wysyłaj na czerwiec bo moja się znowu nie załapie po znajomości załatwione a tak w ogole glupoty opowiadasz bo ta Twoja też je richtik szykowno
andynl Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ale szanowna komisja jak ma za dużo zdjęć zgłoszonych to robi toto loto na chybił trafił i ostatnio fota się nie załapała , dziwnie trochę ale nie ja wymysliłem regulamin
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wysyłaj na maj !! Najwyżej odpadniesz...trudno...najładniesze też to nima
main Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Ale szanowna komisja jak ma za dużo zdjęć zgłoszonych to robi toto loto na chybił trafił i ostatnio fota się nie załapała , dziwnie trochę ale nie ja wymysliłem regulamin czyli trochę szczęścia też trzeba mieć Wysyłaj na maj !! Najwyżej odpadniesz...trudno...najładniesze też to nima :thumbup1: :polew: :polew: :polew: Artur i tak lepsze od Lełona :grin: :grin: Edytowane 21 Czerwca 2015 przez main
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jak ze wszystkim ... Ty zaś musisz go mieć dużo więcej jak przeciętny forumowicz....
andynl Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 No tak się przyglądam od jakiegoś czasu i dochodzę do wniosku że to nie jest konkurs na najlepsze zdjęcie tylko kto potrafi lepiej szaleć photoszopkiem no ale to moje wrażenia
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 :grin: To main jest szansa [emoji14]olew:
main Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 :grin: To main jest szansa [emoji14]olew: :grin: :grin:
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wysyłaj na maj !! raczej już na czerwiec bo na maj się zgłoszenia skończyły
main Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wysyłaj na maj !![/quote raczej już na czerwiec bo na maj się zgłoszenia skończyły Czekałem na Twoja odpowiedz ;-)
FanTSI77 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 No tak się przyglądam od jakiegoś czasu i dochodzę do wniosku że to nie jest konkurs na najlepsze zdjęcie tylko kto potrafi lepiej szaleć photoszopkiem no ale to moje wrażenia Powiem Ci, że się mylisz, przy dobrym sprzecie ingerencja w PS jest bardzo mała.
Arturoo Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wysyłaj na maj !! raczej już na czerwiec bo na maj się zgłoszenia skończyły Daj Pan spokój .....niech wysyła...będzie na PO ,że znowu się nie dostał
main Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wysyłaj na maj !! raczej już na czerwiec bo na maj się zgłoszenia skończyły Daj Pan spokój .....niech wysyła...będzie na PO ,że znowu się nie dostał Artur nie stresuj już Andego bo nie będzie mógł spać. Ale jedno jest pewne. W kategorii oświetlenie chłop nie ma sobie równych ;-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- no i wczoraj taki przebieg się pokazał
Rekomendowane odpowiedzi