darkb Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 koledzy mam pytanie jakiej firmy w rozsądnej kwocie polecilibyście tłumik końcowy i tłumik środkowy do A4 z silnikiem 1,8 . Efekt jaki chcę uzyskać to cisza układu wydechowego a nie warkot bądź wycie auta. Czy używany tłumik od A6 pasowałby do A4 B5 1,8 Kolejne moje pytanie to takie czym najlepiej łączyć tłumiki jakimiś obejmami aby połączenie było jak najbardziej szczelne . Czekam na pomoc ---------- Post dopisany 01-03-2014 at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany 10-02-2014 at 22:17 ---------- koledzy jaką firmę polcicie aby wydech był cichutki
pioteros Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 jesli chcesz cisze to tylko ori uzywki albo zamienniki, od a6 raczej nie bedzie pasowal bez rzezby
MATIUS Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 szukaj ori używki w dobrym stanie jak coś napisz na pw morze coś bym zalatwił
pioteros Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 mam koncowy oti w b ladym stanie, od 1.8t czyli z ladnymi podwojnymi koncowkami jakby co
Rekomendowane odpowiedzi