mrogal Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A3 8L 1999r. 1,8T AJQ 180KM Wyposazenie: - skóra -grzanie zada -FIS -tempomat -ESP -Centralny -szyberdach -PDC -fotochrom - jakies fabryczne granie z subem -WEBASTO -gaz sekswencyjny Plany: lift przód - dokladka z halo ZROBIONE! -grill ZROBIONE! -lmapy FL na BiX ZROBIONE! - spryski lift na tył -lampy po FL zrobione -zderzak S dodatkowo : -koło 18 "BBS LM" ZROBIONE! -gwint ZROBIONE! -daszek na klape - duże prawe lustro do środka - 2 Din Clarion ZROBIONE! -głosniki na przód ZROBIONE! -sub + wzmak ZROBIONE! -gałka z S3 -podświetlane kratki nawiewów ZROBIONE! - licznik z S3 ZROBIONE! no i najważniejsze oklejenie auta folia nad kolorem mysle, ale chyba bedzie to cos z niebieskiego półmatu Kilka fotek na początek zbieranina pogoda nie sprzyja a od grudnia umylem go zaledwie dwa razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Było trzymać b5 2.5tdi a nie jakiegoś kurdupla:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 te lm'y zostawiasz białe czy zmiana koloru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 te lm'y zostawiasz białe czy zmiana koloru? Zobacze jak na aucie.myzle ze srodkinpojda w szary lub brazowy PD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 czekaj czekaj.. bo chciałeś sprzedać poprzednie auto z tego powodu iż brakowało gotówki tak ? a teraz kupiłeś domyślam się tanie a3 i pchasz dalej kasę serią jeździć się nie da ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 ogarniaj, ogarniaj, dobrze idzie korek wstydu masz pod klapką? i co to za gałka tam jest? tjuning? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 czekaj czekaj.. bo chciałeś sprzedać poprzednie auto z tego powodu iż brakowało gotówki tak ? a teraz kupiłeś domyślam się tanie a3 i pchasz dalej kasę serią jeździć się nie da ? za rok wróci do S4:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 czekaj czekaj.. bo chciałeś sprzedać poprzednie auto z tego powodu iż brakowało gotówki tak ? a teraz kupiłeś domyślam się tanie a3 i pchasz dalej kasę serią jeździć się nie da ? No auto musi byc pode mnie :-D podjezdzam pod biedronke patrze a tam caly parking takich samych szarych nudnych aut i mysle kuwa cos tu jest nie tak zalezalo mi na zmiane paliwa. A te tuningi to taki podstawowy pakiet startowy jak olej czy rozrzad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien85 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 czekaj czekaj.. bo chciałeś sprzedać poprzednie auto z tego powodu iż brakowało gotówki tak ? a teraz kupiłeś domyślam się tanie a3 i pchasz dalej kasę serią jeździć się nie da ? No auto musi byc pode mnie :-D podjezdzam pod biedronke patrze a tam caly parking takich samych szarych nudnych aut i mysle kuwa cos tu jest nie tak zalezalo mi na zmiane paliwa. A te tuningi to taki podstawowy pakiet startowy jak olej czy rozrzad wspaniała mądrość życiowa Jak A3 będzie tak samo dobre jak A4 to można spać spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 czekaj czekaj.. bo chciałeś sprzedać poprzednie auto z tego powodu iż brakowało gotówki tak ? a teraz kupiłeś domyślam się tanie a3 i pchasz dalej kasę serią jeździć się nie da ? też nie mogę tego ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 czekaj czekaj.. bo chciałeś sprzedać poprzednie auto z tego powodu iż brakowało gotówki tak ? a teraz kupiłeś domyślam się tanie a3 i pchasz dalej kasę serią jeździć się nie da ? No auto musi byc pode mnie :-D podjezdzam pod biedronke patrze a tam caly parking takich samych szarych nudnych aut i mysle kuwa cos tu jest nie tak zalezalo mi na zmiane paliwa. A te tuningi to taki podstawowy pakiet startowy jak olej czy rozrzad wspaniała mądrość życiowa Jak A3 będzie tak samo dobre jak A4 to można spać spokojnie to bedzie można sprzedać... znając życie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 czekaj czekaj.. bo chciałeś sprzedać poprzednie auto z tego powodu iż brakowało gotówki tak ? a teraz kupiłeś domyślam się tanie a3 i pchasz dalej kasę serią jeździć się nie da ? No auto musi byc pode mnie :-D podjezdzam pod biedronke patrze a tam caly parking takich samych szarych nudnych aut i mysle kuwa cos tu jest nie tak zalezalo mi na zmiane paliwa. A te tuningi to taki podstawowy pakiet startowy jak olej czy rozrzad wspaniała mądrość życiowa Jak A3 będzie tak samo dobre jak A4 to można spać spokojnie to bedzie można sprzedać... znając życie:grin: No a ile mozna jednym autem. Trzeba troche narod podratowac porobionymi autami a nie same serie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 No a ile mozna jednym autem. Trzeba troche narod podratowac porobionymi autami a nie same serie miałeś przykład na czarnej co naród robi z porobionymi autami:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 czekaj czekaj.. bo chciałeś sprzedać poprzednie auto z tego powodu iż brakowało gotówki tak ? a teraz kupiłeś domyślam się tanie a3 i pchasz dalej kasę serią jeździć się nie da ? No auto musi byc pode mnie :-D podjezdzam pod biedronke patrze a tam caly parking takich samych szarych nudnych aut i mysle kuwa cos tu jest nie tak zalezalo mi na zmiane paliwa. A te tuningi to taki podstawowy pakiet startowy jak olej czy rozrzad wspaniała mądrość życiowa Jak A3 będzie tak samo dobre jak A4 to można spać spokojnie to bedzie można sprzedać... znając życie:grin: No a ile mozna jednym autem. Trzeba troche narod podratowac porobionymi autami a nie same serie to widze że ja z takim sentymentem do Zielonej, ze 7 rok ciągnę, a w tym roku 19-nastka:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 nie uwierzysz ale wyprzedziłeś mnie:grin: dokładnie taki plan miałem na następne auto i nawet to się zgadza w 100% oklejenie auta folia nad kolorem mysle, ale chyba bedzie to cos z niebieskiego półmatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 ogarniaj, ogarniaj, dobrze idzie korek wstydu masz pod klapką? i co to za gałka tam jest? tjuning? Tak na szczescie pod klapka . Galka z GIV ---------- Post dopisany at 07:49 ---------- Poprzedni post napisany at 07:46 ---------- nie uwierzysz ale wyprzedziłeś mnie:grin:dokładnie taki plan miałem na następne auto i nawet to się zgadza w 100% oklejenie auta folia nad kolorem mysle, ale chyba bedzie to cos z niebieskiego półmatu http://s28.postimg.org/ogfrv04k9/RS_blue_mat.jpg :-D musze folie gdzies kupic i szukam dojsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Tak na szczescie pod klapka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 czekaj czekaj.. bo chciałeś sprzedać poprzednie auto z tego powodu iż brakowało gotówki tak ? a teraz kupiłeś domyślam się tanie a3 i pchasz dalej kasę serią jeździć się nie da ? No auto musi byc pode mnie :-D podjezdzam pod biedronke patrze a tam caly parking takich samych szarych nudnych aut i mysle kuwa cos tu jest nie tak zalezalo mi na zmiane paliwa. A te tuningi to taki podstawowy pakiet startowy jak olej czy rozrzad wspaniała mądrość życiowa Jak A3 będzie tak samo dobre jak A4 to można spać spokojnie Myślę, że będzie lepsze:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie no nie moze byc suszylem gitare i wujek watek o parchu zalozyl krec tam jakies focisze z kalosza to wrzuce do pierwszego na a3squad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi