malik Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 eeee.. ja nie pale już z miesiąc i żyję
hornet Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 eeee.. ja nie pale już z miesiąc i żyję Ale jak Ty żyjesz ?? :gwizdanie:
angela Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 eeee.. ja nie pale już z miesiąc i żyję a w Sobieszewie nie paliles nic
tomaszu Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Taaa, jutro mija tydzień, można będzie świętować - tylko bez papierosów.
Aydaho Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 ja juz 10 dni bez fajka - i jest spoko i nie ciągnie więc Angela wytrzymaj jeszcze trochę
angela Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 ja juz 10 dni bez fajka - i jest spoko i nie ciągnie więc Angela wytrzymaj jeszcze trochę postaram sie...
Nosfer Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Też mi się nie chce już jarać - nie myślę o tym prawie w ogóle.. Normalnie bomba :>
tomaszu Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Bomba jest, bo zaczynam się lepiej czuć. Możliwe, że mi się tylko wydaje, ale to też jest dobre.
angela Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Też mi się nie chce już jarać - nie myślę o tym prawie w ogóle.. Normalnie bomba :> No to macie fajnie.............ja mysle ciagle
Reggi Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Bomba jest, bo zaczynam się lepiej czuć. Możliwe, że mi się tylko wydaje, ale to też jest dobre. Ja to sie wogole nie czuje lepiej .. jakiś taki wiecznie zmeczony jestem
tomaszu Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 angela, wmówiłaś sobie, że chcesz zapalić. Musisz sobie wmówić, że Ci się nie chce palić. raggaman, nie martw się, ja też wiecznie zmęczony, ale sobie wmawiam, że jest mi lepiej. No ale będzie dobrze no.
malik Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 eeee.. ja nie pale już z miesiąc i żyję a w Sobieszewie nie paliles nic No przecież fajek nie paliłem
angela Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 No przecież fajek nie paliłem widzialam na fotkach.... co innego paliles
Nosfer Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 A ja do tej pory nie poznałem Malika :kox:
angela Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 A ja do tej pory nie poznałem Malika :kox: jak to nie poznales
malik Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 A ja do tej pory nie poznałem Malika :kox: jak to nie poznales Kaśka zakosiła mi oprócz czapki jeszcze identyfikator. Więc byłem przez cały zlot cichociemny hehehe
angela Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Kaśka zakosiła mi oprócz czapki jeszcze identyfikator. Więc byłem przez cały zlot cichociemny hehehe aaaa no chyba ze tak
Nosfer Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 W Warszawie, może i się widzieliśmy, ale palcem nie potrafię wskazać No chyba, że poznalismy sie w Piątek ? Ale i tak miałem "małe" zerwanie taśmy także to i tak na nic
Reggi Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Ale i tak miałem "małe" zerwanie taśmy Ładnie ładnie Przem
ono Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Kurde mam nadzieje że do was niebawem dołączę , mam już dość fajek . Myśle nad terminem ,ale na bank w tym roku.
Rekomendowane odpowiedzi