domjenick Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 a jak tam angela? :naughty:nic sie nie odzywa... raggaman widze,ze dajesz rade ,no no ...
tomaszu Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 W weekend byłem na świetnym grilowaniu. Była wódka, piwa, karkówka i te inne rarytasy. Byli też oczywiście ludzie, którzy palili sobie peta. W pewnym momencie poczułem kryzys i usiadłem obok, palącej koleżanki z myślą, że może mnie poczęstuje papierosem, ale jak poczęstowała to odmówiłem. Uff, jak dobrze, że nie zapaliłem, bo cały plan by się rozsypał. A ogólnie dobrze, w ciągu dnia nie czuję ciśnienia na pety.
angela Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Watek umiera.........pewnie wszyscy zaczeli znow jarac
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 raggaman widze,ze dajesz rade ,no no ... :brawo Najgorszy test ...to spot Watek umiera.........pewnie wszyscy zaczeli znow jarac Nic podobnego
moskal Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Najgorszy test ...to spot dziś cie Bratku przypilnuje :>
malik Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Najgorszy test ...to spot Potwierdzam. Ja przez spoty znowu zacząłem jarać po 4 latach nie palenia
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Najgorszy test ...to spot dziś cie Bratku przypilnuje :> Tere fere Potwierdzam. Ja przez spoty znowu zacząłem jarać po 4 latach nie palenia :disgust Ja przez m.i. spoty nie mogłem rzucić.. i przy okazji Panne "czarowałem" Asz mnie kiedyś głupio było jak Malik odbierał relingi i zapytał sie czy mam faje ..a ja " nie pale " .. albo jak Nosfer mnie śmiało częstował podczas przeprowadzki ..
malik Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Asz mnie kiedyś głupio było jak Malik odbierał relingi i zapytał sie czy mam faje ..a ja " nie pale " Haaaaaa.. pamiętam to! :> Rzeczywiście trochę się zdziwiłem, jak Cię za kilka dni na spocie zobaczyłem z fajkiem. Pomyślałem sobie.. qźwa co te spoty robią z ludzi
Nosfer Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Asz mnie kiedyś głupio było jak Malik odbierał relingi i zapytał sie czy mam faje ..a ja " nie pale " .. albo jak Nosfer mnie śmiało częstował podczas przeprowadzki .. ragga ale Ty wtedy paliłeś tylko , że twoja panna nie wiedziała o tym
moskal Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Asz mnie kiedyś głupio było jak Malik odbierał relingi i zapytał sie czy mam faje ..a ja " nie pale " .. albo jak Nosfer mnie śmiało częstował podczas przeprowadzki .. ragga ale Ty wtedy paliłeś tylko , że twoja panna nie wiedziała o tym Ragga ty PANTOFLARZU
Aydaho Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Watek umiera.........pewnie wszyscy zaczeli znow jarac aplikacja QUITTER informuje że ne palę już 19 dni i zaoszczędzilem w tym czasie 91,20 pln karwa chyba już niedługo zaczne poważnie myśleć o rs4 żródło: aj-fon
kotwiak Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 13 września będzie miesiąc odkąd rzuciłem fajurki, nadal mnie ssie żeby zajarać ale odpuszczam,najgorszy test był przy spożywaniu alkoholu ale dało rade...pozdro dla wszystkich...palących i nie palących....
Nosfer Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 ...pozdro dla wszystkich...palących i nie palących.... Dla palących NIE !! :kox: _________________________________________________ adaho podlinkuj tą aplikację..
Aydaho Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 ...pozdro dla wszystkich...palących i nie palących.... Dla palących NIE !! :kox: _________________________________________________ adaho podlinkuj tą aplikację.. na i-Tunes jest do pobrania za free. Nazywa się Quitter podajesz date kiedy rzuciłeś - śr. ilość dzienną wypalanych petów i koszt paczki fajków jakie kupowałeś ..... no i cieszysz się z oszczędności na RS4 http://pazeinteractive.com/iphoneapps/quitter
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Asz mnie kiedyś głupio było jak Malik odbierał relingi i zapytał sie czy mam faje ..a ja " nie pale " .. albo jak Nosfer mnie śmiało częstował podczas przeprowadzki .. ragga ale Ty wtedy paliłeś tylko , że twoja panna nie wiedziała o tym Ragga ty PANTOFLARZU Co to to nie
Aydaho Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Asz mnie kiedyś głupio było jak Malik odbierał relingi i zapytał sie czy mam faje ..a ja " nie pale " .. albo jak Nosfer mnie śmiało częstował podczas przeprowadzki .. ragga ale Ty wtedy paliłeś tylko , że twoja panna nie wiedziała o tym Ragga ty PANTOFLARZU Co to to nie to może "dresiarzu" bo chyba adidasie nie można powiedziec
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 to może "dresiarzu" bo chyba adidasie nie można powiedziec :decayed ale wymyślacie .. Cięzkie dni nastały ..dziś spot.. następne dwa dni - szkolenia ..a od poniedziałku do "pracy" .. kurde cieżko bedzie :doh1:
malik Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 podajesz date kiedy rzuciłeś - śr. ilość dzienną wypalanych petów i koszt paczki fajków jakie kupowałeś ..... no i cieszysz się z oszczędności na RS4 U mnie model oszczędności by się nie sprawdził. Bo 90% wyjaranych w ostatnim roku fajek to były cudzesy na spotach
krzyniek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 e tam palenie.... spróbujcie rzucić jedzenie słodyczy to dopiero jest ciężka sprawa.
Rekomendowane odpowiedzi