domjenick Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 ...i nie wodz nas na pokuszenie...
tomaszu Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 raggaman, - Ja nie palę już 20 dni.
domjenick Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 oby tak dalej Tumek(przynajmniej tak masz w opisie) :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 raggaman, - Że niby minus tak ? a postarasz sie berdziej nie zajarac,czy bardziej mniej niz trzy? :cool1 postaram nie zajarać
domjenick Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 trzymaj sie raggaman i uciekaj od palaczy,bo cie skusza...
Nosfer Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Palacze go nie kuszą, On chodzi cały czas i marudzi o papierosach i bredzi cały czas coś o Nosferycznych Palmalach
domjenick Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 czyli bije sie z wlasna wola...moze jakas wszywka ,cos jak esperal?
Reggi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Palacze go nie kuszą, On chodzi cały czas i marudzi o papierosach i bredzi cały czas coś o Nosferycznych Palmalach hehehehe czyli bije sie z wlasna wola...moze jakas wszywka ,cos jak esperal? Ibuprom
domjenick Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 :polew:dobra spadam do pracy,potem zobacze co slychac-na razie
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 raggaman, - Że niby minus tak ? Dokładnie. Jeśli chcesz dołączyć do elitarnego grona niepalących to musisz rzucić całkowicie.
Reggi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Dokładnie. Jeśli chcesz dołączyć do elitarnego grona niepalących to musisz rzucić całkowicie. Zapytaj sie Krzynia co to jest FOCH
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 No to pytam: Krzyniu, co to jest FOCH?
Nosfer Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Zobaczcie co piszą w Polskim słowniku miejskim (slangu). 1) Jest to pospolite obrażanie się. Np: Zeby nie mówić "obrażam się" mówię poprostu "Foch" - Dlaczego z Kaśką nie rozmawiasz? - Strzeliła n mnie focha. 2) FOCH - Fachowe Obrabiania Ch*ja -ejjj malenka zrob foch'a - juz ide panie nieznajomy :polew: Co za tryglodyta to pisał... Krzyniu to drugie miał na myśll
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Te slowniki to pisane sa chyba przez jakas sztuczna inteligencje...
wesz82 Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 druga wersja jest wypas pewnie a USiA to przywędrowało.
domjenick Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Zobaczcie co piszą w Polskim słowniku miejskim (slangu). 1) Jest to pospolite obrażanie się. Np: Zeby nie mówić "obrażam się" mówię poprostu "Foch" - Dlaczego z Kaśką nie rozmawiasz? - Strzeliła n mnie focha. 2) FOCH - Fachowe Obrabiania Ch*ja -ejjj malenka zrob foch'a - juz ide panie nieznajomy :polew: Co za tryglodyta to pisał... Krzyniu to drugie miał na myśll :polew: kur...a z krzesla zaraz spadne,kto to wymysla|? a czy jest ktos,kto rzucali wciaz pali?
Patrykbor Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 To i ja dołączę do grupy niepalącej :naughty: . Nie pale od lutego musiałem se pomóc pigułkami ale dałem rade , i to już moje drugie rzucanie za pierwszym razem wytrzymałem 15 miechów i pękłem na dobrej bibce ale teraz się nie dam będę twardy .
domjenick Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 no to witaj w ''klubie'',jesli czytales wszystko od poczatku,to wiesz co trzeba robic,ale przypomne-wspierac wszystkich,a przede wszystkim raggamana-czasem mial chwile slabosci...ze tak powiem
angela Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 wspierac wszystkich,a przede wszystkim raggamana-czasem mial chwile slabosci...ze tak powiem ma :polew: dzis na spocie znow ze cztery faje wyjaral :bicz3: :bicz3: :bicz:
domjenick Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 RAGGAMAN!!! [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2008, 23:11_________________________________________________angela-jak samopoczucie bez papierosow?
Rekomendowane odpowiedzi