deathcity Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam, Panowie i Panie, znalazłem u siebie takie otoczęści. 1. Wygląda na zaślepkę plastykową, 2. Mocowanie lub zaczep metalowy Przepraszam za jakość tych zdjęć, ale tylko pod ręką był telefon (tak telefon, nie kalkulator). Części nigdzie nie leżały, były włożone w popielniczkę z tyłu. Może to części z fotela ? Pozdrawiam
gremlin112 Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 1.Zaślepka przy osłonach szyn foteli z pasażera lub kierowcy.
fafnasty Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 1 jak kolega pisał 2 to element tylnej popielniczki
deathcity Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 Możecie mnie nakierować dokładnie? Jakoś nie widziałem u siebie osłon szyn foteli. Z popielniczką popatrzę i coś wymyślę.
Danelko666 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 2. obok zapalniczki jest gniazdo do komputera, ten metalowy element trzyma zaślepkę do gniazda jeśli takową posiadasz.
CreaTiveoO Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Możecie mnie nakierować dokładnie? Jakoś nie widziałem u siebie osłon szyn foteli. Z popielniczką popatrzę i coś wymyślę. Otwórz tylne drzwi samochodu przy dywaniku z tylnego siedzenia masz po lewej i prawej stronie czarne metalowe szyny. Powinny być one zakończone plastikowymi osłonami na początku jak i końcu.Jeśli chodzi i blaszke to za podłokietnikiem masz popelniczkę dla pasażerów siedzących z tyłu.Właśnie to z tej popielniczki wypadła ta blaszka.
Gniady Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Hola hola ''1''to może być zaślepka rączki przy suficie .
deathcity Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 Możecie mnie nakierować dokładnie? Jakoś nie widziałem u siebie osłon szyn foteli. Z popielniczką popatrzę i coś wymyślę. Otwórz tylne drzwi samochodu przy dywaniku z tylnego siedzenia masz po lewej i prawej stronie czarne metalowe szyny. Powinny być one zakończone plastikowymi osłonami na początku jak i końcu.Jeśli chodzi i blaszke to za podłokietnikiem masz popelniczkę dla pasażerów siedzących z tyłu.Właśnie to z tej popielniczki wypadła ta blaszka. 1. Rozumiem, że chodzi o pokrywę prowadnicy, cześć nr 24 - 4A0881087B. (występuje pod kolor wnętrza) 2. Czy cześć nr 34 to także taka osłona tylko z przodu ? - 4A0881347 (czerń satynowa) ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:15 ---------- Czy występują jakieś osłony tych prowadnic. U mnie jakiś to dziwnie wygląda. Ta wykładzina jakaś taka postrzępiona . Tak ma być jak na zdjęciu ? (wiadomo ,że brakuję tej osłony na końcu)
pepo99 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 tak ma być ale na końcu brakuje Ci tego plastiku.to jest jakby stoper.żebyś podczas odsuwania siedzenia nie wyjechał nim z szyny.
kristek1900 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 tak ma być ale na końcu brakuje Ci tego plastiku.to jest jakby stoper.żebyś podczas odsuwania siedzenia nie wyjechał nim z szyny. Bez obaw. Fotel nie wyjedzie z szyny , bo z przodu trzyma go brok. Brakuje ci tej zaślepki nr 24, ale ona ma charakter bardziej wizualny niż praktyczny.
pepo99 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 tak ma być ale na końcu brakuje Ci tego plastiku.to jest jakby stoper.żebyś podczas odsuwania siedzenia nie wyjechał nim z szyny. Bez obaw. Fotel nie wyjedzie z szyny , bo z przodu trzyma go brok. Brakuje ci tej zaślepki nr 24, ale ona ma charakter bardziej wizualny niż praktyczny. no tak faktycznie zapomniałem o tym.
deathcity Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 Dzięki panowie na info . Doprowadzam do stanu fabrycznego. Tylko po cholerę ktoś to odkręcał ?
Rekomendowane odpowiedzi