Dave. Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Witajcie, chciałem zamontować lotkę do swojego avanta. Czy taka będzie dobra ? AUDI A4 B6 AVANT 01-04r SPOILER LOTKA GT SHOP (3922682459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Chciałem również zaślepić wycieraczkę tył. Czy jest jakiś specjalny kapsel, którym się zaślepi ? czy na zasadzie poszukiwania w ciemno ?
Ra4al Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Tu masz taką przykładową zaślepkę: Zaslepka otworu tylnej wycieraczki MASKOWNICA TYL (3984606478) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Taka rada, nie zaślepiaj, to na prawdę nie jest praktyczne, wiem bo sam mam...
Dave. Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 Ktoś poleci sprzedawcę, gdzie kupię lotkę ? Wycieraczkę zaślepiam, bo jest nie sprawna i przez 4 miechy nie było z tym problemu
Majkel Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Witajcie, chciałem zamontować lotkę do swojego avanta. Czy taka będzie dobra ? AUDI A4 B6 AVANT 01-04r SPOILER LOTKA GT SHOP (3922682459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.Chciałem również zaślepić wycieraczkę tył. Czy jest jakiś specjalny kapsel, którym się zaślepi ? czy na zasadzie poszukiwania w ciemno ? Szukaj porządnej lotki a nie jakiegoś badziewia z laminatu... Od czasu do czasu i na forum pojawiają się daszki S-line, fakt że to koszt już ok 400zł ale będzie wyglądało jak należy
radio22 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Bierz ori lotkę jak robić to konkretnie:naughty:
wladi Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Co do lotki to tylko ori...a co do zaślepki śmiało ściągaj wycieraczkę ja mam zaślepkę taką jak kolega wyżej pokazał...moim zdaniem wygląda nieźle a i tak nie używałem wycieraczki więc kwestia gustu
Sebastianb6 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Lotka z laminatu niestety potrafi pracować w lato dość intensywnie. Widziałem już dwukrotnie poprawianą lotkę po malowaniu.
rufek84 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Laminat nie jest dobrym pomysłem bo faktycznie będzie problem z odchodzeniem lakieru...może lepiej zainwestować w ori i nie mieć komplikacji później.
Rekomendowane odpowiedzi