Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ADR B5] A4 b5 1.8 new projekt SSR alu 17..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądałem dziś forum i ogółem chce iść w takim kierunku jak kolega enzo83 :D

Efekt zmiany przednich lamp :)

acdb23f858f2.jpg91dab13469cc.jpg

Następnie dojdzie:

- kierownica od RS

- spoiler ori

- prawe lustro angol

No tak jak mówiłem,od razu lepiej wygląda! ;)

Opublikowano

Wiem wiem mi tez się podoba :D dzisiaj Audi wjeżdża na podnośnik :)

Opublikowano (edytowane)

Cisza pustka nic się nie dzieje więc trzeba odświerzyć temat :-)

W ostatnim czasie został zamontowany spoiler i wymieniona kierownica na trójramienną jutro dodam fotki :-)

Przyszły już komplet boczków wraz z mechanizmami i całą wiązką oraz listwy chromowane tylko teraz znaleźć czas i zamontować :-)

5fdb1145fbf9.jpg

f1bd0c21002b.jpg

f03d46a77ebe.jpg

Wielkie dzięki dla kolegi Beja za współprace dotyczącą boczków :-)

Jak i również wielkie dzięki dla kolegi kolejnego za pompkę i listwy chromowane :-)

Edytowane przez MlodyElk
Opublikowano

kolego nie tędy droga... Dużo pracy przed Tobą.. nie rób tylko wieś tuningu

Opublikowano

Z elektryką wiem, że szybko i łatwo nie będzie :-)

"Wieś tuningu"- jeśli chodzi Ci o spoiler to nie będzie to taki jak są w NFS hehe. Montuje zwykły standardowy taki jak jeździ w nie jeden a4 :-)

Opublikowano

Pokaż to ! :]
Wydech jeszcze jakiś ogarnij, ten to jak od hundy :P

Opublikowano

Rewelacji nie ma bo jak wiadomo na jakie kol wiek sukcesy trzeba dużo czasu :)

A więc teraz wygląda to tak. Spoiler na razie pomalowany został na czarno ale nie długo będę likwidował kolegę rdzę z tylnej klapy to od razu pomaluje pod kolor spoiler :)

8455fe113695.jpg

bbdea35b7406.jpg

Kierownica nie powiem bo podoba mi się ale jestem trochę nie zadowolony bo sprzedający twierdził, że została nie dawno obszyta grubą nicią a okazało się, że owszem została obszyta ale cienką nitką :/

d32c56cbb7a3.jpg

Rzeczy do zmiany jeszcze w tym roku to :

- zmycie literek z opon

- podświetlane kratki nawiewów

- założenie pełnej elektryki szyb

- chromowane listwy szyby

- jakaś kombinacja z tunelem środkowym :D

Na początku przyszłego roku: :D

- zmiana tylnych lamp na polift

- wymiana deski rozdzielczej ( bo już się rozkleja cała :/ )

- zmiana haka holowniczego na ściągany

- zmiana wydechu

i coś jeszcze dojdzie :D

Koledzy nie wiecie czym najlepiej zmyć klei po oznaczeniach na klapie? :D tylko coś co nie zmyje mi lakieru hehe :P

Jak mówicie zostawić ten grill i go okleić np na jakiś carbon czy wstawić od polifta? :)

-

Opublikowano (edytowane)

SPOJLER :facepalm:

LAMPY :facepalm:

ŚRODEK :facepalm:

WYDECH OD HUNDY :facepalm:

Klei zmywasz delikatnie benzyną ekstrakcyjną. Jest cięzko ale da rade.

Grill od polifta w czerń.

Natomiast przy przedliftowym zderzeku grill polifotwy bedzie to średnio wyglądało decyzja należy do siebie,.

Edytowane przez MatUSh
Opublikowano

do zmycia pozostałości po literach nada się nitro. I tu info bo niektórzy myślą że nitro rozpuszcza lakier, otóż nie! jedynie co może to lekko zmatowić chociaż raczej nie. Jednak jeśli by się tak stało wystarczy lekka polerka ;) myślę że nitro będzie bezpieczniejsze od benzyny.

Opublikowano

Natomiast przy przedliftowym zderzeku grill polifotwy bedzie to średnio wyglądało decyzja należy do siebie,.

Myślałem nad takim co mam tylko w czerni i z kratką sportową lub polifta wstawić ale jakbym miał od polifta wkładać to troszkę by się nie zgrywał ze zderzakami tak jak mówisz lecz widziałem, że co nie którzy wstawiają i nie zmieniają zderzaków.

do zmycia pozostałości po literach nada się nitro. I tu info bo niektórzy myślą że nitro rozpuszcza lakier, otóż nie! jedynie co może to lekko zmatowić chociaż raczej nie. Jednak jeśli by się tak stało wystarczy lekka polerka ;) myślę że nitro będzie bezpieczniejsze od benzyny.

Hmm... wole nie ryzykować ale coś trzeba wybrać :) najwyżej iść w innym kierunku i wymienić na Usa :P ale jakbym zmieniał na Usa to i zderzaki przydało by się wymienić :D

Opublikowano

Dobrze godo :facepalm:

Opublikowano

Proste.. Robię pod swój gust...

Opublikowano

Myślałem nad takim co mam tylko w czerni i z kratką sportową lub polifta wstawić ale jakbym miał od polifta wkładać to troszkę by się nie zgrywał ze zderzakami tak jak mówisz lecz widziałem, że co nie którzy wstawiają i nie zmieniają zderzaków.

Hmm... wole nie ryzykować ale coś trzeba wybrać :) najwyżej iść w innym kierunku i wymienić na Usa :P ale jakbym zmieniał na Usa to i zderzaki przydało by się wymienić :D

Ja od zawsze używam nitro i jeszcze nigdy nic dziwnego z lakierem się nie działo :)
Opublikowano

Dobrze wiedziec :) spróbuje ;)

Opublikowano

Dobrze godo :facepalm:

Dobrze prawią :facepalm: , zacznij od tego.

Opublikowano

Masz mojego ADR idź w tym kierunku

bn2aJat.jpg

Opublikowano

bn2aJat.jpg

Myślałem nad tym aby zrobić klapę w USA i zderzaki od polifta co sadzisz? :)

Opublikowano

bn2aJat.jpg

Myślałem nad tym aby zrobić klapę w USA i zderzaki od polifta co sadzisz? :)

nawet nie mów że.chcesz "zrobić" klape US bo jeśli masz na mysli samoróbkę jak to bywa w golfach gdzie podstawa jest 6 puszek szpachli to juz więcej nie mam pytań....

jesli sie mocno zastanowisz wy***iesz szystko co z bazaru i bedziesz montował tylko oryginalne graty ( a4 lift s4 rs4 ) to zawsze wyjdzie cos ładnego bo pamietaj że wcale nie jest lepiej gdy jest auto zagracone jakimiś pierdołami listwy listewki uchwyty disco polo chromy nakładki dodatki i nic do niczego niepasujące

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...