szakal222 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 nigdy nie liczlem ile tego przerabiam bo robie dzialki gmin i miasta .a las to sporadycznie
feszter Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja od lat (10) używam Husqvarnę jedną z mniejszych nie profesjonalną. Mam prowadnicę 13" w zupełności wystarcza,łańcuch 325 profesionalny, nie naciąga się tak,chodzi bez zarzutu. Mój brat kupił chińczyka ,jest to nieporozumienie bez przerwy coś się z nią dzieje.
szakal222 Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 ja niedawno wyciaglem z czelusci komurki huskiego 340 .wyregulowalem gaznik i wymienilem w nim membranke razem z iglica +ciAgadlo od sania ichodzi jakta lala az sie zdziwilem .a obrotow to ma jak sie goli z galezi i konarow. i zle podejdzie do ciecia to ma czym odbic
Someonik Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 skusze się na na tego nac-a podobno ta piła to produkcji polskiej nie chińskiej gdzieś na necie wyczytałem dobre jest to że jak się coś zj**ie to części na necie w cholerę i tanio. Bo wszystkie takie piły są składane na tych samych podzespołach
grippen Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 Dzięki za info dołożyłem troszkę i kupiłem u nas Stihla 170 cena trochę droższa 699 zł ale zobaczymy jak będzie się sprawować gwarancja niby na dwa lata ale jest
pastaldo Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Dzięki za info dołożyłem troszkę i kupiłem u nas Stihla 170 cena trochę droższa 699 zł ale zobaczymy jak będzie się sprawować gwarancja niby na dwa lata ale jest Gratuluję wyboru. U mnie Stihl jest juz 12lat i poza drobnymi regulacjami, prowadnicami i łańcuchami wszystko śmiga. A czasami i w lesie robi wiec lekko niema.
grippen Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 ale co oni w tych sklepach nie robią aby wcisnąć droższą piłę. Mam nadzieje że bedzie się dobrze sprawować
C. Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Bardzo dobry wybór. Nawet jeśli będziesz mało ciął to masz sprzęt sprawdzony. Ja kiedyś dawno też jakimiś badziewiami ciąłem i tylko problemy były. Od 7 lat mam Husqvarne 340 i zapomniałem o naprawach.
Rekomendowane odpowiedzi