Kasjan Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Sonax daje radę Auto w niedługim czasie idzie na sprzedaż A dlaczego tak? Tak bardzo byłeś/jesteś zadowolony z tego auta ??
Reggi Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zatankował raz i stwierdził, że za dużo pali
WhyMe? Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Panowie taka sytuacja, co wam będę tłumaczył
WhyMe? Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 seriously ? Słuchaj tego wariata dalej Artur poszło
Nosb Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Te Matek nie pojebalo ? ja jeszcze c6 nie zdazylem zlozyc a ty strebrna bedziesz ciskal ? Co sie stalo ? podluznica odpada czy kic**j ?
czorny_07 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Te Matek nie pojebalo ? ja jeszcze c6 nie zdazylem zlozyc a ty strebrna bedziesz ciskal ? Co sie stalo ? podluznica odpada czy kic**j ? Cos wspominał o 4 śladach:co:
Reggi Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mefju zakłada rodzinę i potrzebuje większego auta
WhyMe? Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Te Matek nie pojebalo ? ja jeszcze c6 nie zdazylem zlozyc a ty strebrna bedziesz ciskal ? Co sie stalo ? podluznica odpada czy kic**j ? Ileż mogę czekać na to twoje c6 Bym rzekł że taka sytuacja, więcej informacji udzielę przez telefon Mefju zakłada rodzinę i potrzebuje większego auta
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 będzie miał 3 żony na raz ?? i pewenie przemnożył przez 2-jkę dzieciaków z każdą i mu wyszło ,że c5'tka malutka
Rekomendowane odpowiedzi