Opublikowano 30 Maja 201412 l Autor pytam sie jak wygląda dwumas w 6 biegowej skrzyni jest taki sam jak w 5 biegowej ?
Opublikowano 31 Maja 201412 l Koło zamachowe Audi 100 C4 2,3 Stan BDB (4248502166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 31 Maja 201412 l inny wieniec pod rozrusznik prawdopodobnie masz racje bo na stronie motorsporta jest kit na jednomas 240mm i : "Fits all 5-speed B5 & B6 1.8T applications. " także D***
Opublikowano 2 Czerwca 201412 l Dev a jakie masz wrażenia na tym zestawie jeżeli chodzi o przyspieszenie ?? poprawiło sie cos?? skoro zestaw wazy 2kg mniej niż seria ma ktoś jakieś info gdzie można kupić najtaniej ten docisk ??
Opublikowano 2 Czerwca 201412 l Autor Niejezdze bo wyebalo kompresor od klimy z przewodami, czekam na weze i rezzte
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l inny wieniec pod rozrusznik tylko tym one się różnią ?! A wymiary dwumasów są takie same ??? To ja sobie bendiks przełożę od 5 biegów i powinno chodzić. Co wy na to.
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l nieee... dzis dopiero przyszedl mi nowy docisk z lt 2.8 wyszedl mnie 320zl jutro bede dzwonil i pewnie wysylal wszystko lub w piatek oczywiscie zrobie fotki i wstawie po obróbce i w trakcie montażu
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l ja wyslalem swoj do otoczaka wczoraj juz je miał... ciekawe kiedy przyjdzie, może montaż niedługo
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l nooo ja musze jednak wysylac wszystko czyli docisk kolo i tarcze zeby wszystko ladnie zrobili jak chce a ty same kolo tylko wyslales ??
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l dlugo sie zastanawiałem nad tym ale chyba zalowac nie bede;D mam nadzieje ze noga od twardosci sprzegla mi nie odpadnie
Opublikowano 4 Czerwca 201412 l powiedzcie mi lepiej jaki jest sprawdzony sposob wyjecia lozyska igielkowego sprzegla ---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ---------- aaa... i kazdorazowo powinno sie dawac nowe sruby do kola zamachowego, nowe krotsze sruby do jednomasu SACHSA wyszly mnie 11zł / komplet... wiec grosze fajnei jakby ktos podal moment dokrecania tych srub do jednomasu, a moment dokrecania docisku do zamachu to 25nm, dokrecanie naprzemiennie
Opublikowano 5 Czerwca 201412 l dev chyba zakładał stare sruby z dwumsy ale nie wiem czy pasowaly na dlugosc bez przerobki
Opublikowano 5 Czerwca 201412 l ale to gwint m8 i jest ich az 6 hmm mocniej, nie wiem, ale kolo zamachowe nie jest chyba specjalnie utwardzane (wieniec owszem) i trzeba uważać żeby gwintów nie pozrywać tak w ogole, mozna by zrobic troche porzadku w watku... jest masa pytan o sruby - dlugosc - ktora jest podana pare razy sporo tez pytan o kevlar czy moze zwykla tarcze, co wiecej, duzo ludzi zadaje to pytanie majac powiedzmy 190-200km i nie planujac wiecej... gdzie zwyczajne sprzeglo seryjne o mniejszej srednicy da sobie rade.... wiec samo to juz daje do myslenia przydalo by sie w 1 watku zamiescic pare takich informacji z grubsza a reszte wywalic