mateusz3421 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Witam po zakupie audi nie pokazywało mi wcale temperatury silnika więc podpiolem go pod vaga i był bład akurat na tym czujniku kupiłem nowy wymieniłem usunołem bład vagiem i wskazywał dobrze 90 stopni a teraz znowu nie pokazuje jaka jest temperatura. Jaka może byc tego przyczyna?
jacek70 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Też mógł polecieć. Swoją drogą to coś z tymi czujnikami nie tak - kiepska jakość.
mateusz3421 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 ten czujnik kupiłem orginalny audi
Dev Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Podepnij jeszcze raz VAGa i sie przejedz. Termostat kiedy wymieniałeś ????
mateusz3421 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Opublikowano 2 Marca 2014 za mojej kadencji nie był jeszcze wymieniany ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ---------- ciort wie moze i termostat sie spierniczył ale watpliwa sprawa bo po wymianie czujnika działalo a potem znów c**j go strzelił
Rekomendowane odpowiedzi