Kowi87 Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Klub ADHD MOTO KLUB zaprasza Wszystkich miłośników motoryzacji bez względu na wiek, płeć czy markę samochodu na III już oficjalny zlot pt. "Rozpoczęcie sezonu". Impreza odbędzie się 18 Maja (niedziela) o godzinie 12 w malowniczym Bałtowie. Miejsce większości znane z cyklu wielu organizowanych tam imprez. Po udanych zlotach w tamtym roku, postanowiliśmy nie odpuszczać a działać mocno dalej. Bawić będziemy się w samym centrum kompleksu turystycznego JuraPark, a mianowicie na głównym boisku przy Okręglicy, murawa jest idealnie równa, dookoła kilka zbiorników wodnych, piękna przyroda, plac pomieści spokojnie ponad 200 aut. Będzie udostępniona dla Nas cała gastronomia łącznie z zapleczem alkoholowym. Również na scenie na pewno nie zabraknie dobrego nagłośnienia oraz dj'ów. Ten dzień również jak poprzednim razem rozpoczniemy spotkaniem na ZOZ-ie w Ostrowcu Świętokrzyskim o godzinie 11. Stamtąd wszyscy przejedziemy do Bałtowa gdzie będzie na Was czekać wiele atrakcji i dobra atmosfera. Planujemy przeprowadzić liczne konkursy a dla najlepszych przewidujemy ciekawe nagrody. Liczymy na dobrą frekwencję i udaną zabawę. Musisz tam być! link do wydarzenia na FB https://www.facebook.com/...tivity&source=1 Wybiera sie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Hmmm, daleko w sumie nie ma. Zobaczymy blizej maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ja mam 108km trasa Puławy->Zwoleń->Lipsko->Bałtów ---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Mozliwe że i ja zaglądne bo się wybieram w maju do bałtowa:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 w zeszłym roku byłem było całkiem fajnie w tym pewnie też się zjawie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 jo tyż bende Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Wybiorę , Piotrze gdzie widzimy się po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 I uj będę i ja total serią na 16 calach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Będę na 99% Harry, może się stykniemy gdzieś i pojedziemy na 2 auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Prawie u mnie za miedza rodzinnych stron Jak tylko na weekend wybiore się na wieś to zawitam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 o prosze to sie ekipa zbiera:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Kowi, wybierasz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jesli nic mnie nie powstrzyma technicznie to bede z omoliczna banda tjunigowcow hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jesli nic mnie nie powstrzyma technicznie to bede z omoliczna banda tjunigowcow hehe Hehehe, to moze sie zobaczymy o ile zdaze odebrac auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ja się nic nie zesra to też będę chciał się doturlać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Będę na 99%Harry, może się stykniemy gdzieś i pojedziemy na 2 auta? koleżko nie ma problemu , im więcej pojedzie nas z Podkarpacia tym lepiej i przyjemniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Przed chwilą się dowiedziałem że raczej nie odbiorę auta do końca miesiąca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Przed chwilą się dowiedziałem że raczej nie odbiorę auta do końca miesiąca :/ To coś Ty mu zrobił że dostał wykluczenie ze społeczeństwa na tak długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Przed chwilą się dowiedziałem że raczej nie odbiorę auta do końca miesiąca :/ To coś Ty mu zrobił że dostał wykluczenie ze społeczeństwa na tak długo Bedzie mu lepiej ale swoje musi odczekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Remont generalny? ocipiałbym tyle bez auta:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi