pawel42560 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 siemka mam zielonego avanta pomóżcie mi dobrać miejsca gdzie mógłym pozakładać listwy chrom. tzn nie originalne nie chce tez z tym upiększaniem przesadzić mam na myśli wokół szyb i przy listwie drzwi, i nie wiem czy brać sie za grilla i zderzak poradźcie mi coś
razk Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 jak dla mnie to tylko tam gdzie wystepuja w oryginale. wieksza ilosc pachnie mi troszke AGRO
YATES Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Kup na allegro za 50zł i sam oklej auto. Wybierz sobie http://allegro.pl/search.php?string=listwy+chromowane
mtjk Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Osobiście też na dwa razy mi się widziały listwy chromowane na grillu ale swoją A4-kę właśnie taką kupiłem i prawdę powiedziawszy tak się do nich przyzwyczaiłem, że jak ściągnąłem te listwy to czegoś mi brakowało i założyłem je z powrotem (oczywiście nowe). Jednak widząc takie listwy na innym kolorze niż czarnym - już mi się średnio podobają. Poniżej przedstawiam zdjęcia:
topor Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 jesli audi to tylko ori! lepiej dozbierac i kupic cos dobrego z wygladem i smakiem,.,.
Reggi Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 siemka mam zielonego avanta pomóżcie mi dobrać miejsca gdzie mógłym pozakładać listwy chrom. tzn nie originalne nie chce tez z tym upiększaniem przesadzić mam na myśli wokół szyb i przy listwie drzwi, i nie wiem czy brać sie za grilla i zderzak poradźcie mi coś Proponuję dorwać sobie ori listwy wokół szyb i relingi . W zupełności wystarczy Jak powklejasz wszędzie te listwy na taśmie to bedzie zlekka wiocha
jarko Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 mtjk, powiem Ci że całkiem nieźle to wygląda. Jednak autor wątka ma avanta i tu mały dylemat, bo widzę że relingów nie ma. Jak robić chrom to tak jak ori i do tego reling fajny daje efekt, albo drugie wyjście nie robić chromu, tylko szyby przyciemnić. Sam się nad tym zastanawiam, co lepsze
Reggi Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jednak autor wątka ma avanta i tu mały dylemat, bo widzę że relingów nie ma. brak relingów to żaden problem ..6 śrub i troszkę rezanka
jarko Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Jednak autor wątka ma avanta i tu mały dylemat, bo widzę że relingów nie ma. brak relingów to żaden problem ..6 śrub i troszkę rezanka Wiem że to nie duży problem, ale uważam że jak ktos nie ma to tak samo prawie jakby czarne miał - bardziej mi tu pasuje przyciemnić szybki i tak zostawić. A jak robić chrom to relingi chromowane też wypada dołożyć. Problem żaden wielki tylko jakieś 7 stów
grippen Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Osobiście też na dwa razy mi się widziały listwy chromowane na grillu ale swoją A4-kę właśnie taką kupiłem i prawdę powiedziawszy tak się do nich przyzwyczaiłem, że jak ściągnąłem te listwy to czegoś mi brakowało i założyłem je z powrotem (oczywiście nowe). Jednak widząc takie listwy na innym kolorze niż czarnym - już mi się średnio podobają. Poniżej przedstawiam zdjęcia: Nawet to fajnie wygląda tylko się zastanawiam czemu masz grill przed liftowy mysli zmieniałeś bo widze że autko masz po II Lifcie
mtjk Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Nawet to fajnie wygląda tylko się zastanawiam czemu masz grill przed liftowy mysli zmieniałeś bo widze że autko masz po II Lifcie To wiem, poprzedni właściciel go wymieniał tłumacząc tym, że został "uszkodzony" - prawdopodobnie jakaś stłuczka.
arson15 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ja bym nie robił z auta choinki, dałbym listwy wokół szyb i chromowane relingi jeśli to avant i to wszystko
domelq Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ja proponuję tylko obramówki . Widziałem z boczną listwą i nie bardzo mi to przypadło do gustu
grippen Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 a proponuję tylko obramówki . Widziałem z boczną listwą i nie bardzo mi to przypadło do gustu tylko ciężko dostać takie obramówki ori, sam na nie poluje jak nie dostane to kupie na allegro i nakleję sporo opinii jest pozytywnych ja bym nie robił z auta choinki, dałbym listwy wokół szyb i chromowane relingi jeśli to avant i to wszystko faktycznie co za dużo to nie zdrowo tylko obramówki grila możesz zoistawić i to wszystko
domelq Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Wiem, że ori ciężko dostać. Ale już na forum się dzielili uwagami na temat jakiś zamieników docinanych z metra z Allegro i sobie chwalili.
topor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 moze i wyglada ok... ale dla wprawionego oka zawsze bedzie to listwa na metry.
pawel42560 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 dzięki za rady właśnie nie chciałem robić grilla i teraz sie w tym utwierdzilem
kori Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Czy mógłby ktoś wrzucić fotki ori chromów wokół szyb, chodzi mi głównie o zakończenia, rogi itp. Będę oklejał taśmą i chcę zrobić to aby wyglądało najbardziej zbliżone do ori. Chodzi mi o avanta !
Rekomendowane odpowiedzi