tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki wszystkim za całokształt - po prostu było standardowo - czyli bawiliśmy się razem kozacko jak zawsze.Pogoda rewelka mimo że piątkowy poranek był zaskoczeniem - dzięki za wspólny przejazd zarówno do jak i z BT Teraz nic tylko trochę powspominać, trochę się pośmiać, jakieś foto pooglądać (jeżeli ktoś robił) i zbierać siły na kolejne wspólne imprezowanie a te już za 2 miesiące Ps. Pucek, Hamer - - miło się patrzy na tak odjebane auteczka - szacun Wyróżniały się na parkingu trzeba przyznać Szymek - fajnie że udało Ci się do nas dojechać i wspólnie startować z SGL - dźwięk Twojej fury mnie zabił Dokładnie, Puckowe fele miażdżyły, wiadomo każdy ma inne gusta ale chyba wszystkim się podobały a dźwięk białego szatana to już kosmos, może kiedy kolega Szymek jeszcze wpadnie do nas na spota Jak mnie wpuścicie to może nawet do Zatoru wpadnę Znajdzie się miejsce Koło Artura?! Czekaj jak on tu wpadnie, wszyscy dostaniemy wdupane
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki panowie, za miłą sobotę głównie w waszym towarzystwie, za przygarnięcie mnie na wasze piętro i świetną zabawę. Chyba piątek:decayed: W sobotę to Cie nie widziałem:whistling: No niestety Mateusz, musiałem się zająć żoną i dzieciakami ... w sobotę o 7 już pojechałem, miałem jeszcze przyjechać ale nie było jak. Za rok może będzie lepiej ---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ---------- Dzięki panowie, za miłą sobotę głównie w waszym towarzystwie, za przygarnięcie mnie na wasze piętro i świetną zabawę. ...ja sobie do teraz nie umiem wyobrazić jak Ty spałeś "z Arturem" tomasztn ma zdjęcia lepiej nie pytaj Szymku.....wybacz ...... Tomasz pokaza mi foto.... stanley potwierdził ,że była bida z zaśnięciem obiecuję poprawę co do fot ......... z uwagi na to ,że czasem rodzice przeglądają forum w obecności swoich dzieci....poprosiłem Tomasza by nie zamieszczał btw.... dziękuję bardzo za łikenda za Wami :notworthy::notworthy:
A4-Tomek Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 oglądać :decayed: https://picasaweb.google.com/117904378324599727430/BukowinaTatrzanska2014?authkey=Gv1sRgCPezz9zymY2_Lg
Rekomendowane odpowiedzi