athek Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Witam mam pytanie odnośnie wymiany sprzęgła i koła zamachowego w moim 1.8T bez quattro. czytałem odnośnie sprzęgieł z T4 lub VR6. ale nie dowiedzialem się nic sensownego. moje pytanie brzmi z jakiego auta podejdzie lekkie koło p&p ?
athek Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 Dzięki wielkie ---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ---------- Nie mogę ci wysłać PW Devastation a widzę że zajmujesz się hybrydami do 1.8T.. wiem że to nie powinno się w tym temacie znajdować ale ile u ciebie taka usługa ?? Jak możesz skontaktuj się ze mną na PW Pozdro
athek Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 Jeśli chodzi o 1.8T to jestem początkującym użytkownikiem.. 4 lata dłubałem w 1.9. i coś tam ogarniam ale Benzynka to nowość.. zastanawiam się czym mógłbym go wzmocnić.. nie chodzi tylko o wirusa..... na google ile wypowiedzi tyle różnych opinii a widzę że ty masz 1.8T więc chętnie bym coś się dowiedział więcej a zwłaszcza jeszcze jak robisz hybrydy K03s. na pewno bym się skusił...
Rekomendowane odpowiedzi