KANAL Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Opublikowano 18 Marca 2014 dawno nie widziałem tak ślicznej B6Mając B8 oczu bym pewnie od niej nie oderwał gdybym ją widział na drodze Dbaj o nią i doceniaj bo jest naprawdę mistrzowska Ps. może zamiana Dbam dbam... jak o każdy mój poprzedni samochód. Nigdy nie sprzedałem auta w gorszym stanie niż go kupiłem. Dla mnie samochód to coś więcej niż kawałek blachy. PS. Niestety na zamianę mnie nie stać, od Ciebie wziął bym w ciemno. Mam dylemat... Felgi srebrne czy ciemne? Wg mnie lepiej wygląda na jasnych i aut ma mi się podobać ale chciałbym poznać Wasze zdanie. Chodzi mi po głowie wzór np. RS6 z C5 lub S-line który jest na zdjęciach w pierwszym poście.
akjam Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Wg mnie srebro fajnie się z Całością komponuje ale może ktoś VT by Ci zrobił i byś coś więcej widział.
slo Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Czemu ja tego auta wcześniej nie widziałem ?
KANAL Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Na biezaco uzupelniam braki od czasu kupna. Wpadly: - tylne boczki w alcantarze (z tylu byly zwykle czarne) - podlokietnik obszyty skora - podwietlane klamki z przodu (teraz jest kpl.) W srodku brakuje mi tylko blend BOSE na tylne boczki.
ryfi01 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 auto bajka, gratuluje gustu, a te listwy wewnetrze to oklejales folia karbon bo wygladaja jak prawdziwe z CF?
KANAL Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Wyglad auta, zarowno na zewnatrz jak i wewnatrz ogarnal poprzedni wlasciciel. Listwy wewnetrzne to hydrografika.
adriansline Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 śliczności ale bym tu widział koło rs4 19" czy tam 18" o matko !!!!
camillotychy Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Nie powiedział bym że to folia piękne A4! Widzę że zamiast o malowaniu trzeba myśleć o oklejeniu samochodu w następnym sezonie
jerzu Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Widziałem wczoraj w ZDW! Super się prezentuje
KANAL Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Opublikowano 23 Maja 2014 Hmmm... pogoda raczej nie rozpieszczala wiec auto bylo brudne... teraz moge powiedziec ze wyglada dobrze Przedwczoraj pasta 3M z zoltym korkiem, wczoraj wosk Meguiar's a dzisiaj wzialem sie za odkurzanie i porzadek w srodku. Zauwazylem ze brud duzo bardziej wzera sie w folie niz w lakier - jak przepastowalem auto cala mikrofibra byla czarna a czerwony dopiero zaczal razic w oczy
slo Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 ło matko dopiero zobaczyłem że to folia a nie lakier. Ładny kolor
K4rol81 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Witaj, nie chcesz sprzedać? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi