domel-x Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam to jest moja pierwsza audi,wrażenia są super,a to pewnie dlatego że przesiadłem się z opla
Gość Murzyn Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 kolego najpierw poczytaj regulamin, zagladnij do newbie i zmen nazwe teamatu autko sliczne i zadbane... mimo ze niebieski srodek mi sie wogole nie podoba
edekxp Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 W środku i silnik widać że zadbany, ale z zewnątrz to brudny Umyj go i zrób zdjęcia
Al_Capone Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 z zewnatrz super! Czarny z chromoem, ale srodek :/ no nic... Mi wszyscy dokuczaja z powodu kolory nadwozia... "Strażacki" k. jego mać :diabelek:
Szewczenko7 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 silnik jak najbardziej sluszny tak jak i cale autko gratuluje wyboru :one:
Gość zdeniu Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 słuszna zmiana teraz jesteś prawdziwym kierownikiem szos :diabel:
Rekomendowane odpowiedzi