15lolo Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 hej koledzy czy ten fotoradar (zołty działa) w obie strony wiem ze nabity czy w dzień widać jakiś blysk ? w jakim odstępie mogę spodziewać się sweet foci ? (mowa o fotoradarze ktory jest przed orlenem po prawej stronie jadac w kierunku koła
xXPiotrekXx19 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 kolego a jakieś dokładne miejsce tego fotoradaru bo mam znajomą w rejonie kłodawy i pracuje w policji to może ogarnia temat czy pstryka w obie czy nie
15lolo Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 przed orlenem jak lecisz od storny kutna porypaly mi sie mile z km
quadysz Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 powinien byc zolty blysk (jak zolty maszt ) ponoc nawet jak nabity to nie zawsze jest wlaczony hehe (powaga )
xXPiotrekXx19 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 jutro spróbuje się czegoś dowiedzieć na temat tego miejsca
15lolo Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 powiem tak jak bd to bd po prostu jestem ciekaw kiedy mi przyjdzie fota ( stres ) bo mialem idelae o 50 za duzo , Piotrek czekam na info musze i tak do was wpaść na spota
Dumel Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 kolego a jakieś dokładne miejsce tego fotoradaru bo mam znajomą w rejonie kłodawy i pracuje w policji to może ogarnia temat czy pstryka w obie czy nie Inspekcja transportu drogowego obstawia radary i to oni decydują gdzie i kiedy działa..
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 wiem o tym ale znajoma jest w policji i mniej więcej się orientuje czy może działać czy nie a tym bardziej że tam mieszka ---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- powiem tak jak bd to bd po prostu jestem ciekaw kiedy mi przyjdzie fota ( stres ) bo mialem idelae o 50 za duzo , Piotrek czekam na info musze i tak do was wpaść na spota sebastian dowiedziałem się tyle że ten fotoradar działa i wali foty w obie strony. Pozostało ci tylko czekać na list
15lolo Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Opublikowano 11 Marca 2014 ok dzieki bd oczekiwal:jerk:, ciekawe w jakiem czasie przyjdzie bd informowal was
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 mnie kiedyś złapali na takim przenośnym fotoradarze czy jak to się inaczej zwie to przyszło mi dopiero po miesiącu
GILI Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Miejscowość Nowe Ostrowy co prawda dk91,ale okolica. Przysłali mi z tamtego urządzenia zdjęcie na którym był tył mojej naczepy i przód osobówki,oczywiście zaznaczone,że sfotografowało pojazd oddalający. Prędkość 87km na 50tce. tyle,że na wydruku z tacha,mam o tej godzinie inną prędkość,a kumple którzy jechali ze mną w konwoju zdjęć nie dostali,a z homologacji wynika,że urządzenie nie jest w stanie określić w którą pojazd jechał. Walczę z nimi prawie rok i wygląda,że sprawa się przedawni lub wyląduje w sądzie,bo nie chcą się dogadać,a tym bardziej odłożyć fotkę do szuflady. mnie przyszło prawie po dwóch miesiącach,tyle,że naczepa na leasingu. Najszybciej przychodzą z gmin Człuchów i Debrzno i najłatwiej się z nimi dogadać.
Rekomendowane odpowiedzi