treczKu Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 hej, moim problemem jest zacinajaca sie linka od hamulca ręcznego. Dodatnia temperatura - zatnie sie ale po chwili odbija. Ujemna temperatura - zamarznie i nie odbije dopóki nie wjade do ogrzewanego garazu. Domyślam sie,że jest linka z pancerzem do wymiany:kwasny: Czy ktoś coś kiedyś słyszał o akcji serwisowej dot. wymiany takiej własnie linki w b6? Mi sie to jakoś obiło o uszy,że coś takiego było, ale nie jestem pewien.
treczKu Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 a orientujesz sie jak to jest teraz z tymi akcjami? robia to jeszcze w takich starych autach?
Mario Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 a orientujesz sie jak to jest teraz z tymi akcjami? robia to jeszcze w takich starych autach? Wpisz w okienku VIN i sprawdź czy obejmuje twój samochód Rückrufaktionen > Audi Deutschland
treczKu Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 co to znaczy? zrzut.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
Mario Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 że nie ma żadnej akcji serwisowej dla twojego VINu
Dev Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Na pewno linka a nie przypadkiem zacisk lub zaciski ??????
treczKu Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Opublikowano 13 Marca 2014 dev w sumie to mogę gdybać, muszę oglądnąć linkę i zacisk i wtedy się dowiem. choć w zimie ewidentnie marznie linka w pancerzu:/ więc wskazywałoby to na linke:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi