Piolo_Kielce Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam. Piszczy( skrzypi) mi przednia lewa elektryczna szyba przy wysuwaniu i zasuwaniu. Wiecie jaka może być przyczyna ?
Obsession Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 najprostrzym sposobem będzie zdjęcie boczka - 3 minuty.. 5 wkrętów.. i widzisz gdzie skrzypi Szczerze tonie słyszałem żeby ktoś miał coś takiego, ale może coś się podwinęło... Rozbierzesz to zobaczysz Jak już będziesz wiedział to napisz. Pozdro
Piolo_Kielce Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ok sprawdzę i napiszę ;p pozdro
zegarmistrz Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jest tam prowadnica.. jak zdejmiesz to nałóż na nią smaru i nie będzie piszczało - tylko nie psikaj wd40 bo to nie ma sensu (po tygodniu znowu będzie piszczało).
dark79 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 u mnie czasami piszczy szyba jak auto stoi nie uzywane dluzszy okres, a problemem jest listwa zewnetrzna ktora jest na dole szyby, tam zbiera sie kurz i ogolnie syf i w polaczeniu z woda robi sie tam bloto , wystarczy szybe opuścić do konca i porzadnie szmatka przetrzeć ta listwę z syfu, ale oczywiscie to jedna z mozliwych przyczyn, reszta moze byc mechaniczna jak koledzy pisza wyzej
Piolo_Kielce Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jutro to sprawdzę bo akurat będę miał chwile to napisze jaka była przyczyna. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi