marcinstudio1 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Gdzie w okolicach Rzeszowa można kupić zregenerowany magiel a uszkodzony zdać w rozliczeniu po wymianie ? Chciałbym uniknąć kosztów przesyłki oraz wymienić w ciągu jednego dnia . Miał ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie ?
pjurzak Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 DOlaczam sie do tematu jak cos bo tez mam problem z maglownica i takie cos by mi pasowalo ze stara zdaje dostaje zregenerowana zakladam i po sprawie ---------- Post dopisany 31-03-2014 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 27-03-2014 at 21:16 ---------- a co o tej firmie myslicie?? Przekładnie Rzeszów - regeneracja przekładni kierowniczych
grzegorz.p Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Panowie wymienialiście ten magle ? dziś u mnie też zaczęło strasznie cieknąć. Jak wymienialiście to gdzie, za ile i za co dokładnie ?
pjurzak Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Ja nie robilem jeszcze bo sie delikatnie saczy i zastanawiam sie wlasnie czy regenerowac czy szukac uzywki
grzegorz.p Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Ja wczoraj jak jechałem do Rzeszowa to w połowie drogi poczułem brak wspomagania, zobaczyłem pod maskę a tam 0 płynu... dolałem z 150ml i zanim dojechałem do Rzeszowa to płyn zniknął - stąd to pytanie. Jakby ktoś znał ceny w kilku miejscach w Rzeszowie/okolicach to chciałbym rozpoznać się w cenach - gdzie, za ile, za co
pjurzak Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 2 posty wyzej dalem adres na kraczkowa ponoc oni w miare ok robia maglownice co do ceny nie wiem trzeba dzwonic i pytac
dim2000 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 panowie tez dołączam do was, bo czeka mnie regeneracja, rowniez szukam cen. a Ty kolego ze Stalowej juz cos robiles ze swoja maglownicą?
pjurzak Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nie nic nie robilem bo dziwnym trafem przestal sie saczyc plyn i przestalo ubywac wiec narazie nic nie robie
dim2000 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 no to powienienes sie cieszyc, u mnie pod samochodem kaluza, a cos dowiedziales sie moze odnosnie jakiegos zakladu który regenruje?
pjurzak Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Napisalem wyzej gdzie robia ale nikt nie odpisal czy warto tam to wyslac
dim2000 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 ja bede jutro tam dzwonil do tego kraczkowa, to dam znac tu na forum, co i jak.
Grzechoo131 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 ja miałem regenerowaną przekładnie z golfa właśnie tam w kraczkowej, po regeneracji golfem jezdziłem rok i wszystko śmigało więc myśle że ok, gość tam daję ileś gwarancji na to więc nie tak w ciemno. mój mechanik wszystkie przekładnie tam zawozi do regenerowania. 500 zl regeneracja kosztowała
szop44 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 jak chcecie mieć dobrze zrobione to ten gość Kraczkowa to najlepszy wybór
krystiano91 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 jak chcecie mieć dobrze zrobione to ten gość Kraczkowa to najlepszy wybór Potwierdzam i zdecydowanie polecam. Regenerowałem w tym zakładzie przeszło półtora roku temu i jak do tej pory nie ma najmniejszych problemów (zero jakiegokolwiek wycieku). Co do ceny nie pamiętam dokładnie bo właściciel mówił coś o 550zł brutto. W dniu odbioru był chwilowo nieobecny więc magiel wydał mi pracownik - zapłaciłem 470zł.
dim2000 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 dzwoniłem do tego kraczkowa jakis czas temu, i rzeczywiscie jak mowicie zaklad jest robi, cenowo 470zł netto. można zawiesc swoja za kilka dni odbior, badz oni moga wlozyc. ale nie na miejscu.
Tommy Gun Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Ludzie czy wy nie znacie odmiany ?? Miejscowość nazywa się Kraczkowa a magiel zawozisz do zakładu w Kraczkowej. Słyszałem dobre opinie o tym zakładzie.
szop44 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 czekałem aż się ktoś oburzy Chyba mieszkasz w Kraczkowej
Rekomendowane odpowiedzi