pablo15005 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 coś wyczarował z tym tyłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Dlaczego? [emoji90] Tył dopiero będzie czarowany, bo mi fk ak przyszedł. Będę go montował i pasował jak znajdę dłuższą chwilę, żeby dobrze siedziało. [emoji86] ------------------------------------------------------------------------------------ Mała sesyjka ---------------------------------------------------- I że 4cm nad ziemią nie da się jeździć szybko? Doszło do 230 ze stelażem na relingach a potem ktoś zajechał drogę. I w dodatku ostatnio odkryłem jeszcze kawałek miejsca pod butem po moocnym naciśnięciu gazu. 235-240 licznikowo da radę. Edytowane 16 Września 2014 przez peacenotwar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Pokaz mi no obroty synek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Też bym chciał zobaczyć, ale kierownica zasłoniła na zdjęciu, a sam też nie patrzyłem na obrotomierz Były ważniejsze rzeczy do robienia Skrzyni nie zamknie, bo do 6000 nie doszło na pewno. W końcu inny gwint na tył! FK AK Street z wywalonymi helperami oczywiście. Jutro dokończę składanie.Może się uda dojść do czegoś takiego Edytowane 17 Września 2014 przez peacenotwar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 I jak wyszło z tym tyłem? jeździsz już, skręcony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rura92 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Masz moze kolego na sprzedaz jakies felgi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 tak wyszedł tył... trochę za nisko. No i teraz musze skombinować odboje itd Dobrze ze nie musze nawet kola zdejmować żeby kręcić gwintem [emoji1] A felgi pewnie te co mam aktualnie będę sprzedawał na zimę. Innych nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rura92 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jakie te felgi masz i jaka cena cie bedzie interesowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Flat Five z A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rura92 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jaka cena z oponami i ta sa 18?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Jak będę sprzedawał to dam znać, bo mam różne plany Myślę, że trochę ponad 1500 z oponami18x8.5j i opony 215/35/18 Edytowane 20 Września 2014 przez peacenotwar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rura92 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jak co daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro_1991 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jak cos to tez bym byl chetny , moge nawet zamienic za moje abt a jak nie to kupic : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 żeś dokręcił tył, j**any Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Spokojnie spokojnie. Jeszcze ze dwa miesiące pośmigam na nich.A co do tyłu... stoi teraz jak stał, bo stare odboje nie dawały rady. Ale tylko dostanę nowe i leci d upa w dół [emoji39]+++++++++++++++++++++++ Dziwactwa się dzieją. Skręciłem tył, żeby stał prosto, z jednej strony gwint był bardziej skręcony jakieś 5cm niż z drugiej... Trochę się zdziwiłem. Po przejażdżce znowu krzywo jest dupsko W każdym razie udało się zejść nisko Edytowane 24 Września 2014 przez peacenotwar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 syto Ci to siadło Ty rolowałeś te nadkola u siebie, masz maszynke do nadkoli? musze u siebie coś zrobić, opone wytarlem na boku tak ze nie ma sladów po napisach plus spalony lakier na blotniku... lipa straszna sie stala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Kumpel ma. Ja nie posiadam owakiej. Tak siedzi - wersja ostateczna. Jak na razie nic nie ociera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Fajnie leży. Co to za felga? Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Spolerowane Flat Five z A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Kurde ale robią robotę ładne autko Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi