oca69 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Muszę złożyć ten wątek , bo mi się tu pogaduchy robią U mnie taka sytuacja z wczoraj. Napinacz ze starego silnika 2.4 Napinacz z obecnego silnika Dolnego slizgu brak Taki nie miły widok spotkał mnie po zdjęciu klawiatury Edytowane 1 Marca 2015 przez oca69
WIŚNIA Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Panie to samo miałem u siebie,to jeszcze miche zwal i poka co tam w smoku się schowało a z napinaczem mi strachu narobiłeś a jak na razie śmiga jak złoto
oca69 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Panie to samo miałem u siebie,to jeszcze miche zwal i poka co tam w smoku się schowało a z napinaczem mi strachu narobiłeś a jak na razie śmiga jak złoto Zrobił bym płukankę i zdjął michę ale aż się boje
WIŚNIA Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Ja tak zrobiłem a i tak smoka musiałem czyścić z czereśni szpak nadał
oca69 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Opublikowano 16 Marca 2015 Fajny patent na trytytki z tym napinaczemMiałem jeden sciagacz, a dwa napinacze
Wandej Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Muszę złożyć ten wątek , bo mi się tu pogaduchy robią U mnie taka sytuacja z wczoraj. Napinacz ze starego silnika 2.4 Napinacz z obecnego silnika Dolnego slizgu brak Taki nie miły widok spotkał mnie po zdjęciu klawiatury O kurfa ale sztynks Ale chyba zdąrzyłeś rozebrać przed przeskoczeniem wałków co?
oca69 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Opublikowano 17 Marca 2015 Muszę złożyć ten wątek , bo mi się tu pogaduchy robią U mnie taka sytuacja z wczoraj. Napinacz ze starego silnika 2.4 Napinacz z obecnego silnika Dolnego slizgu brak Taki nie miły widok spotkał mnie po zdjęciu klawiatury O kurfa ale sztynks Ale chyba zdąrzyłeś rozebrać przed przeskoczeniem wałków co?Na szczęście tak
Lotara4 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Wydech tylko koncowy zmieniales?czy calosc wymieiona?
oca69 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wydech tylko koncowy zmieniales?czy calosc wymieiona?Środkowy i końcowy Dawno mnie tu nie było. Z nadchodzących modów czeka nowy gwint nowe opony lato 205/40/18 oraz trwają prace nad bixem
oca69 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 Jakie fele teraz?15-16 bo auto sprzedane i wraca do serii
oca69 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 Rs6 mam nadzieje2.0 w benzynie. Czas na ekonomie
WIŚNIA Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Rs6 mam nadzieje2.0 w benzynie. Czas na ekonomie Oczadział? Szukaj 1.8T i nie rób scen,zawsze możesz dłubnąć i parę KM więcej będzie,spalanie na podobnym poziomie podejrzewam, a z 2.0 nic nie zrobisz nabazgrane z Tapatalka
oca69 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 Rs6 mam nadzieje2.0 w benzynie. Czas na ekonomie Oczadział? Szukaj 1.8T i nie rób scen,zawsze możesz dłubnąć i parę KM więcej będzie,spalanie na podobnym poziomie podejrzewam, a z 2.0 nic nie zrobisz nabazgrane z Tapatalka Żart taki
Rekomendowane odpowiedzi