Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APU] 1.8T QUATTRO AVANT na 18` RS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na pewno bierzesz zasięg tylko 25km pod uwagę? Coś mi się wydaje, że swap kosztował by mniej kasy i nerwów :wink:

Opublikowano

Oddać??:naughty: A w życiu :decayed:, gdzie ja takie super autko znajdę. Dziś pojechałem odkurzyć i oczywiście nie mogłem odmówić sobie przejażdżki do Skalmierzyc. Przy 180 mógłby być trochę cichszy, ale jak podłącze radio to pewnie będzie troszkę lepiej.

A jak nie ma radia i sobie jadę to śpiewam sobie - Thank You very much :wink:

---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ----------

No jest ten AJL w Koninie co ja go miałem oglądać. Do wymiany podobno tylko łożysko. Dziś gościu miał wrócić z Pozka.

Opublikowano
  • Autor

dej Pan spokój mi z AJL po mocnym APU w lifcie ;)

szukam S4, jest taka jedna na alle ale koleś coś nie odpisuję ciężki kontakt do niego, może ktoś ma dobre S4 polift :P ?

Opublikowano

ładna :decayed: słuszny kolor :banan: jest co rezać tego trumniaka powodzenia

Opublikowano

Podoba mi się felga. Jeszcze rozmiar większy mógłby być:D

Opublikowano

Felg już nie ma, właśnie szukam...

Opublikowano

Masz cos juz na oku?

Opublikowano
dej Pan spokój mi z AJL po mocnym APU w lifcie ;)

szukam S4, jest taka jedna na alle ale koleś coś nie odpisuję ciężki kontakt do niego, może ktoś ma dobre S4 polift :P ?

Szukasz auta w PL:facepalm:?? daj spokój, wyczaj cos zagranica jak ja. Nawet jak pojedziesz / polecisz i akurat to auto bedzie złomem to zawsze mozna cos innego kupic i wrócic. S4ek jest troche pod granicą z Belgią, Holandią najwiecej.

---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ----------

Oddać??:naughty: A w życiu :decayed:, gdzie ja takie super autko znajdę. Dziś pojechałem odkurzyć i oczywiście nie mogłem odmówić sobie przejażdżki do Skalmierzyc. Przy 180 mógłby być trochę cichszy, ale jak podłącze radio to pewnie będzie troszkę lepiej.

A jak nie ma radia i sobie jadę to śpiewam sobie - Thank You very much :wink:

---------- Post dopisany at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ----------

No jest ten AJL w Koninie co ja go miałem oglądać. Do wymiany podobno tylko łożysko. Dziś gościu miał wrócić z Pozka.

Gratulacje fury! Słuszałem że zawija sie konkretnie. Felg czemu nie masz?:decayed: Tarq Ci zabrał?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gratulacje fury! Słuszałem że zawija sie konkretnie. Felg czemu nie masz?:decayed: Tarq Ci zabrał?

Ano zabrał niedobry :kwasny:

Kupiłem włoszki avusy, do robienia trochę. Mam nadzieje że niedługo założę.

A autko zbiera się zacnie, na gazie jedynie zdarzy mu się czknąć i to nie przy dawaniu ognia.

Byłem u gaziarza, powiedział że jest pełen podziwu że instalka (jakieś lovato) daje radę z autem.

---------- Post dopisany 09-07-2014 at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany 13-04-2014 at 14:39 ----------

Mały update z felgami. Po kilku miesiącach i kompletnej porażce jesli chodzi o zakup avusów (poszły na złom) od kolegi Krawata nabyłem drogą kupna oryginalne 17 od audi z nowymi oponkami.

20140628_101716.jpg

Sory za jakość, na szybko telefonem robione

---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ----------

Masz cos juz na oku?

Chorowałem na avusy, ale nic z tego nie wyszło, w wątku autko na nabytych świeżo 17-tkach 225/45 Uniroyał Rainsport 3

Opublikowano

nie ma zle, lopaty sa fajne :wink:

Opublikowano

mega ciezkie koła :) b duze obciazenie dla auta ale przynajmniej sa trwałe, kute

Opublikowano
  • Autor

wyglada slicznie, na zywo bajka, tyl do gory o te 1.5cm, albo przod nizej, dystanse i wzor :)

dobrze ze moj ex wóz ma dobrego właściciela :D

poza tym to czysty wyprany granat w srodku wyglada za***iście :D

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ----------

ooooo a to co :D

WP_20140220_010.jpg

Opublikowano
nie ma zle, lopaty sa fajne :wink:

No dla mnie mega wygląda jak patrzę z okna ;)

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

mega ciezkie koła :) b duze obciazenie dla auta ale przynajmniej sa trwałe, kute

Z softem daje radę zupełnie dobrze ;), no i wygląd zajefajny, nie ma to jak klasyka.

---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ----------

wyglada slicznie, na zywo bajka, tyl do gory o te 1.5cm, albo przod nizej, dystanse i wzor :)

dobrze ze moj ex wóz ma dobrego właściciela :D

poza tym to czysty wyprany granat w srodku wyglada za***iście :D

No wiem wiem, te 1,5 cm mi też spędza sen z powiek ;), ale zwolniło się 1BE Krawata więc pewnikiem zagości u mnie :).

Aaaaa i antenka kupiona więc jutro wpadnie na autko.

A środek jest tak czysty, że zastanawiam się czy kapci nie przebierać do auta hahaha.

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ----------

ooooo a to co :D

http://s28.postimg.org/pi6rkeq55/WP_20140220_010.jpg

Ooooo granat w wersji Porsche :)

Opublikowano

9,52kg za felge 8x17 to dużo ?? Dla mnie raczej mało - Avus 7,5x17 waży 12,7kg :whistling:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziś do autka wpadła świeżo obszyta w BM CUSTOMS (super robota) trójramienna kierowniczka :banan:

DSC_9410.jpg

DSC_9409.jpg

Opublikowano

Ladna robota, jakie koszta?

Opublikowano

Super wyszlo

Opublikowano

Ladna robota, jakie koszta?

150 razem z kosztami wysyłki do mnie

Super wyszlo

No jestem mega zadowolony.

Opublikowano

super sprawa z tą kierą chyba odeśle swoją :)

autko super :)

Opublikowano

super sprawa z tą kierą chyba odeśle swoją :)

autko super :)

+10 do wyglądu środka.

Dziękuję :)