_Makki_ Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Bede wrzucal tutaj co nieco. Na poczatek kilka w miare udokumentowanych prac jako rozgrzewka i rehab po operacji 2 miesieczny Golf z przebiegiem ok 3000km. Robota wykonana u znajomego. Scholl S30EC + orange Scholl/Monster Shine pad. LSP - SV Shield. Tada.. Autko "nieumiejetnie" myte recznie przez wlasciciela osobiscie od nowosci.. Kilka wybranych zdjec ktore sie nadaja ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ---------- 4 tygodniowa Tesla Model S Performance Signature z przebiegiem 5tys km. Amerikanski miekki lakier Hologramy i ryski to dzielo polerowiczow w salonie. Punktowo Scholl S17+ na czarnym padzie, Scholl S30EC na pomaranczowym padzie. LSP - SV Shield, SV Opaque og GT G1 i RainX.
_Makki_ Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Super robota Dzieki Kolejna Tesla, robota u klienta bo troche pekal zeby odstawic do mnie Biala perla, przebieg ok 3000km, 5 tygodni po odbiorze z salonu. Scholl S30EC na pomaranczowym padzie Scholla. LSP - SV Shield. Mialem nadzieje na slonce na koniec ale wyszlo jak zawsze Po odczekaniu dobry, znowu deszcz wiec Cos tam udalo mi sie zlapac na tym bialym lakierze. Zazdrosze tym ktorzy potrafia robic super zdjecia na bialym i srebrnym.. ---------- Post dopisany 02-04-2014 at 00:19 ---------- Poprzedni post napisany 01-04-2014 at 23:58 ---------- 2 letnia Caravella po super polerce profesionalistow
Kali S4 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 super robota , brakowało mi tu Twoich relacji
Griffe Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dobra robota. Jak widac profesjonalisci nie wstydza sie swojej roboty i postanowili zostawic swoiste podpisy w postaci ladnych holo:naughty:
_Makki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 super robota , brakowało mi tu Twoich relacji Dzieki Dobra robota.Jak widac profesjonalisci nie wstydza sie swojej roboty i postanowili zostawic swoiste podpisy w postaci ladnych holo:naughty: Holo wedlug mnie to nie jest jakis straszny problem. Tragedia to jest wtedy kiedy uszkodzone sa uszczelki, listwy lub przypalone kanty plastikow I najlepsze ze niektorzy wolaja za to jeszcze kase i uwazaja ze tak ma byc Mycie Caravelki na szybko Ciezka robota
Griffe Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Rozne rzeczy widzialem, ale taki "horror" o jakim piszesz _Makki_ respect - uwinac sie z caravelka w poltorej minuty:wink:
_Makki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Rozne rzeczy widzialem, ale taki "horror" o jakim piszesz _Makki_ respect - uwinac sie z caravelka w poltorej minuty:wink: No moge powiedziec ze zeszlo sie dluzej niz przewidywalem Caravelka latwo nie ma, jezdzi bo budowach a kierowca jest osoba niepelnosprawna wiec rys sporo no i poobijany od wozka. Rdze i wypelnienie odpryskow bede robil jakos w lecie na tym aucie. Scholl S03 GE, S17+ i S30EC na roznych padach w tym przypadku. Prickbort byl lany 2 razy na to auto. Raz na suche na poczatku i jakos jeszcze pozniej chyba po myciu recznym i lekkim przesuszeniu. Po oplukaniu Prickborta Surfex HD 1:5 przykryty pozniej VP Orange PreWash i VP Ph Neutral Snow Foam Po oplukaniu i przesuszeniu Iron-X po raz pierwszy. Mycie reczne CG maxi suds 2. Znowu po przesuszeniu widzialem potrzebe pokrycia tym razem BH Korrosol. Felgi dostaly 3 rundy P21S Power Gel i 2 rundy Korrosola. Efekty widac na zdjeciach. No i jeszcze lekkie mycie pod maska.. Inspekcja w sloncu Proby kilku 50/50 i poczas dalszego polerowania. Szyby zostaly przepolerowane S30+ EC ze wzgledu na nieumiejetne mycie wlasciciela i zacieki ze hoho. Pozniej wszystkie dostaly RainX 2 warstwy. Nie moglem sobie wydarowac tego ze tej czarnej miekkiej pieronskiej folii nie udalo mi sie doprowadzic do lepszego stanu. Oczywiscie ze blask odzyskala ale wieksze rysy pozostaly pomimo ostrej jazdy. Dzien po skonczeniu kolega, ktory zaimuje sie folia pokazal mi fajne triki z opalarka. Na nastepny raz bede wiedzial ze folie blyszczaca mozna szybko przepolerowac by odzyskala blask a rysy robi sie opalarka. Normalnie magia, 2-3 sekundy i folia robi sie jak nowa ---------- Post dopisany 08-04-2014 at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany 03-04-2014 at 18:17 ----------
Pawlo 2004 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Makki jak zawsze szacun!!! Super robota.
_Makki_ Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Makki jak zawsze szacun!!! Super robota. Dzieki. Shit, znowu padl fotosik Musze chyba update zrobic. Ostatnio same Tesle Model S u mnie.. Ta np z grudnia 2013 po polerce w salonie u dealera Czerwona robilem juz raz, tym razem przyjechala 2 tygodnie po lakierowaniu u dealera. Cala prawa strona robiona, chyba przez slepych. Bo i roznice w odcieniu, nie mowiac juz o innych babolach pod bezbarwnym i proby polerowania przez profesjonalistow! Kilka zdjec po domyciu i odtluszczeniu i kapieli w zmywaczu silikonowym. Calkiem ladnie to wszystko bylo poprzykrywane..
Griffe Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Same Tesle szok. U nas to jeszcze spory egzotyk. Robota jak zwykle.
TrollGun Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tam cenowo Tesla wypada porównywalnie do Mercedesa E czy BMW 5, wielkość i wyposażenie podobne. Do tego właściciele elektryków mogą liczyć na szereg przywilejów, więc nie dziwne, że Tesle są popularne
michalchelm Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tam cenowo Tesla wypada porównywalnie do Mercedesa E czy BMW 5, wielkość i wyposażenie podobne. Do tego właściciele elektryków mogą liczyć na szereg przywilejów, więc nie dziwne, że Tesle są popularne Na dzień dzisiejszy okres oczekiwania w Norwegii na Tesle wynosi 10 miesięcy a buspas do Oslo zaczyna się korkować
_Makki_ Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 Omg, przydaloby sie cos to zapodac bo widze ze jakos sie mi zapomnialo ze wogole ten watek istnieje
Griffe Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Przejrzałem na spokojnie wątek raz jeszcze - Golf z pierwszego postu jakoś dziwnie mała mora, czy tylko tak na fotkach wyszedł. Przydałaby się jakaś relacja po akredytacji SV
Rekomendowane odpowiedzi