Wihajster Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 panowie robi się powioli OT :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 Nie identyfikuję się z tym twierdzeniem
moskal Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Nie identyfikuję się z tym twierdzeniem ja tak samo
arielo Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 brac , nie zastanawiać sie. powtarzam : Po co się powtarzasz.. Już jest to przewałkowane 100 razy. Przecież i tak ktoś pod spodem zaraz napisze, że ma Unidena, jest super i nie ma problemów I nie mów, że nikt nie sprawdza. Bo jak się zdaży, że komuś akurat sprawdzą - a mogą - bo przecież wiadomo, że 520xl nie ma papierów, to wyjdzie, że jestes kłamczuch. _________________________________________________ podczas kontroli, CB radio może zostać zabrane do depozytu celem przeprowadzenia badań i dalszego postępowania (wydanie decyzji o zakazie użytkowania w przypadku niespełnienia wymagań). metoda prosta - wypinasz z gniazda i nie używasz, tylko przewozisz :gwizdanie:
moskal Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 metoda prosta - wypinasz z gniazda i nie używasz, tylko przewozisz :gwizdanie: fakt, tylko niektórzy (ja) maja na stałe podpięte pod aku lub od tyłu pod gniazdo zapalniczki żeby sie kable nie walały
Nosfer Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 metoda prosta - wypinasz z gniazda i nie używasz, tylko przewozisz :gwizdanie: Pamiętaj, że jest jeszcze takie określenie jak "gotowe do użycia". Musiałbyś wypiąć z zapalniczki + wykręcić gruchę i gdzieś ją na szybko schować.. Wtedy można byłoby się kłócić.
KOval81 Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 metoda prosta - wypinasz z gniazda i nie używasz, tylko przewozisz :gwizdanie: Pamiętaj, że jest jeszcze takie określenie jak "gotowe do użycia". Musiałbyś wypiąć z zapalniczki + wykręcić gruchę i gdzieś ją na szybko schować.. Wtedy można byłoby się kłócić. Dokładnie, jak pisze Nosfer - to tak samo jak z antyradarem, możesz przewozić w aucie, ale jego stan nie może wskazywać na gotowość do użycia. Kłócić się możesz, a po d*pie i tak dostaniesz i tyle. Prawa niestety nie zmienisz.
talib1990 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 co do homologacji zatrzymała mnie kiedyś w Sosnowcu Vectra z video i kiedy sprawdzali mi dokumenty ...moje oczy ujrzaly koło ręcznego co.... Unidena... wiec nawet miski się nie przejmują homologacja
Rekomendowane odpowiedzi