tochu Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Siema Jest to moje pierwsze Audi w życiu, natomiast auto z grupy vag - 9te (ogólnie było ich 13 ) Te najciekawsze to: (może ktoś kojarzy z jakiegoś zlotu) :) A najnowsze dziecko to: Audi a4 1996 1.8 turbo z lpg Alufelgi Rh 17 cali Kierownica S line gładki zderzak przód (niestety ktoś mądry przede mną przykręcił tablicę więc mam 2 dziurki :/ ) Wyposażenie: -elektryka szyb przód -klima -el lusterka -reg kierownicy -skórzana kierownica Auto ma parę wad, głównie jeśli chodzi o lakier - ale mechanicznie wydaje mi się wszystko ok. Ogólnie mam go od 2 dni, więc z modów wsadziłem tylko alufelgi i wywoskowałem PLANY -gleba obowiązkowo -niższy profil opon -rotory na biało rant w poler -smoked front przód -usa tyłek - jest jeszcze parę, ale nie zdradzam póki co a oto ona pozdro
musti Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Witaj Ładny avancik i dobra baza do modów Powodzenia w dopieszczaniu Do zobaczenia może gdzieś na zlocie
djdados Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 zacne autko szkoda jedynie że ośka ale cóż... Poza tym motorek pewnie AEB skoro to 96 year, kolor sadzę że podobny do mojego albo czarny albo jak moja LZ5L, dokładnie nie widać. Baza dobra do modyfikacji bo jeśli AEB to zakuty więc nic tylko kręcić i dbać i do zobaczyska na zlotach gdzieś.... Powodzenia i szerokości. ---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:33 ---------- Ps . szkoda że z Pasacika feleczek nie zostawiłeś byłyby jak znalazł
danzan Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Nie ma co robić z niej choinki Tochu, twoje plany są w sam raz. Ja przy mojej zielonej ( zwracalem Ci na nią uwagę już na VAGkujawy) zostaję na takim samym poziomie jak teraz jest, ew. 18 calówki włożę. Zrobić smoked to nie będzie nic trudnego, a bardzo poprawia estetyke. Niestety pojawia się razem z tym jeden dość nieładny problem, ale to pewnie sam się przekonasz jak już zrobisz smołka Luknij tu moje smoked bez szkła. View image: IMG 20140308 105954
tochu Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 przymiarki do nowego frontu nowy front jak tylko sprzedam felgi, rozpoczynam pracę nad budą wymieniam błotnik, maluję zderzaki przód i tył itp. Szukam też zawiasu niższego
Gumak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Front prawie taki jak u mnie (brakuje mi tylko gładkiego zderzaka) hehe Mam nadzieję, że będzie tak zrobiona jak Cabrio Mam nadzieję, że oblukam na Pikniku u nas wbijaj do mnie : Pozdro
tochu Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Niestety na pikniku mnie nie będzie, bo moja żonka termin ma na 13 czerwca ale za rok na bank, bo fajna impreza fele znowu srebrne, biały był niewypałem kompletnym
Garet Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 granatowe auto, czarne lampy, czarny grill i znaczek, jakoś całość zlewa się i lipa dla mnie. Lampy mogly byc ori, ramka grilla czarna a znaczek ori, bylo by niebo lepiej
cylit Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 granatowe auto, czarne lampy, czarny grill i znaczek, jakoś całość zlewa się i lipa dla mnie. Lampy mogly byc ori, ramka grilla czarna a znaczek ori, bylo by niebo lepiej kolega ma racje... teraz troche "masło maślane"
tochu Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 taka jest wizja, ma być max czarne wszystko. Koło nie jest docelowe, wpadną 18 lub 19 czarne i gwint
rysiu2006 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Kolego poprzednicy maja racje przód się zlewa i nie za bardzo to wygląda no ale powodzenia w dalszych modach i bezawaryjności:wink:
tochu Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Opublikowano 9 Lipca 2014 poogarniana troszkę buda, dużo rys usuniętych, wywoskowana, niektóre miejsca delikatnie podmalowane Alusy sprzedane póki co, szukam nowego koła Wyleciały wlepki prawie wszystkie bo przypominało to choinkę...
kamilus Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 te kierunkowskazy to nie porozumienie.. laduj ori albo lampy z polifta lub przelifta z S4
Rekomendowane odpowiedzi