karol2984 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Cześć, jak wchodzę w zakręt w lewo to czuję dość spore bicie jak by na prawym kole, koło dokrecone wyważone, tarcza prosta, miał ktoś podobnie?
karol2984 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Sprawdzałem, tak że szarpalem kołem na 12 i 6 jak i 3 i 9 i zero luzów, poza tym w tamtą zimę nowe założone
Marcin6 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Sprawdź też inne koła, może to tylko złudzenie że prawy przód. ---------- Post dopisany at 10:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:31 ---------- Może też np. przegub już nie wyrabia:whistling:
karol2984 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wszystkimi szarpałem i w zawieszeniu też nie mam luzów raczej ---------- Post dopisany at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:33 ---------- No właśnie też go obstawiam, niby strzela jak się ruszy na skreconych ale żeby aż tak telepało kołem jak by było nie dokrecone, wewwewnetrzny mam może z milimetr luzu Góra - dół a na zewnętrznym nic nie czuje ---------- Post dopisany at 10:59 ---------- Poprzedni post napisany at 10:51 ---------- Poduszki tez jakiś czas temu oglądałem i nie znalazłem nic
artas154 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 a opona nie przegrzała się ?może wina opony. załóż zapas i się przejedź .
Gość harry19-19 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 A poruszaj całą półoś lewą i prawą , najbardziej prawa idzie
karol2984 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Półos chodzi na boki skrzynia - koło
pioteros Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ja mam podobny problem którym się uz nie przejmuje kolo prawe dostalo dwa razy krawężnikiem 10-15km/h, na skreconych kolach w prawo ale kolo dostalo cala powierzchnia opony, prostopadle do krawężnika od tamtej pory na skreconych kolach na maska w lewo jedno kolo jakby ciagnelo drugie, czasem wystepuje taki przeskok, zbieznosc sprawdzona, luzow nie ma a ja wciąż nie wiem co może być nie tak, i w końcu nauczyłem się z tym zyc:P ostatecznie jak bedize okazja wymienie banana bo może lekko się wykrzywił ale z drugiej strony wtedy zbieznosc była by kiepska
Rekomendowane odpowiedzi