siara Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dziś koło 16 w Zabrzeży na skrzyżowaniu srebrny avant b5 na sporej glebie rejka SJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Niecałe 30min temu na Nowohuckiej srebrne b6 s-line avant na BBS'ach i kierownicza w środku Uciekłem koleżance Yariskiem 1.0 Moja kobitka Dobrze wiedzieć, że jeździ powoli ;-) Ładna ta Twoja...B6 dziś około 12 na trasie 94 w miejscowości Przeginia niebieskie b6 avant blachy SG albo SO + ramki, pomykał w stronę Krk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 fantowski koło wawelu za mostem to byłem ja ładnie Twoja leży i świeci rantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 2.05.2013 roku około jakoś między 14:00 a 15:00 za Estakadą Obrońców Lwowa (skrzyżowanie Powstańców Wielkopolskich i Wielickiej) po stronie Cmentarza Podgórskiego stojąca na chodniku ciemnozielona B5 sedan na ramkach, blachy bodajże KR****TU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaykel Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ja dziś upolowałem trzy klubowe auta 1. około 9 Gdów czarne B6 na xenonie 2. Tarnów koło 11 czarne B7 s-line na felgach RS4 3. Tarnów, bodajże srebrne B6... z reklamą na przyczepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogusz32 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dzisiaj koło 15. Czarny Avant B6 na blachach KWI (trumna na dachu). Kierowniczka za kółkiem z tyłu dziecko, bądź dwójka dzieci ;-) Skręcała z Nowohuckiej w kierunku Wielickiej. Staliśmy razem na światłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 2.05.2013 roku około jakoś między 14:00 a 15:00 za Estakadą Obrońców Lwowa (skrzyżowanie Powstańców Wielkopolskich i Wielickiej) po stronie Cmentarza Podgórskiego stojąca na chodniku ciemnozielona B5 sedan na ramkach, blachy bodajże KR****TU? wczoraj ok 18-19 również widziane to autko z opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 To byle auto kolegi bartek_skom (czy jak mu tam) wcześniej było na blachach KMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Czarne B7 Avant z czarnym grilem bez relingów z bagażnikiem na rowerki z tyłu widziane przed chwilą w miejscowości Jurków.. czyżby boseron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Czerwony sedan b5 na blachach KMY widziany wczoraj w Harklowej na trasie Nowy Targ - Krościenko. Pomrugałem ale bez odzewu:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Czarne B7 Avant z czarnym grilem bez relingów z bagażnikiem na rowerki z tyłu widziane przed chwilą w miejscowości Jurków.. czyżby boseron? ja jeszcze bez rowerków wiec to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Dzisiaj koło 15. Czarny Avant B6 na blachach KWI (trumna na dachu). Kierowniczka za kółkiem z tyłu dziecko, bądź dwójka dzieci ;-)Skręcała z Nowohuckiej w kierunku Wielickiej. Staliśmy razem na światłach. też Was widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Panowie pochawlcie się jakie rowery zakupiliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Panowie pochawlcie się jakie rowery zakupiliście tutaj wszystko http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/sezon-rowerowy-2013-a-264214/index20.html#post3532558 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 widzę że nowy dział powstaje .. ROWEROWY muszę Wam chyba moje trasy z Endomondo udostepnic...ale na początek to Puszcza Niepołomicka zaprasza "krakusów" zanim komary dorosną do wielkości 10-cio groszówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Wczoraj popoludniu tesco kapelanka widziany Fantowski z niewiastą Wysłane za pomocą Tapatalk z Samsung Xcover2 4.1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Yogurth dziś około 10-stej na ulicy Podmokłej ( przedłużenie Jugowickiej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy90 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Czerwony sedan b5 na blachach KMY widziany wczoraj w Harklowej na trasie Nowy Targ - Krościenko. Pomrugałem ale bez odzewu:hi: Jak ciemne szyby to mozliwe że ja Niezbyt ładna pogoda była hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 dziś o 15 na wlocie do Krk na Zakopiance na wysokości KFC czarne b6 sedan KR + ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Dzisiaj około 9-45 na nowohuckiej Czarny golf IV ramki klubowe z Niewiastą o kolorze włosów blond za sterami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi