jrs77 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dziś ok 13:30 wjeżdżał do Tesco na Wielickie B6 bodajże... i bodajże czarny lakier, rej KR... Pomachałem z mej brudnej niuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Srebrne B5 avant KNT na ładnej feldze i ze sporym batem stojące w Lipnicy Wielkiej koło strazy pożarnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ciemne B5 na Dębowej wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buras933 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 wczoraj B5 Avant, na czarnej klubowej ramce, mijalismy sie w Makowie na nowym moście, ciemny kolor, okolo godziny 15 - 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dzisiaj około 9-45 na nowohuckiej Czarny golf IV ramki klubowe z Niewiastą o kolorze włosów blond za sterami tia... jechalem z corka do przychodni. Tez Cie zauwazylem ale czasu nie bylo wrzucic cos na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dziś ok 13:30 wjeżdżał do Tesco na Wielickie B6 bodajże... i bodajże czarny lakier, rej KR... Pomachałem z mej brudnej niuni to mogłem być ja, ale jakoś nie wiedziałem co by mi ktoś machał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Przepychacz widziany w piątek koło 16:30 w Wadowicach na obwodnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezex Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 pzdr dla tej B5 ustrzelonej dziś rano na Kobierzyńskiej oraz dla czarnej B6 avant o numerach KR na parkingu przy zalewie w Kryspinowie widziana po 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 dziś widziana pod carefurem na zakopiańskiej czarna B7 s-line z czarnym grilem prawie jak moja ramki klubowe nr rej. PO 460PA czyje to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 dziś widziana pod carefurem na zakopiańskiej czarna B7 s-line z czarnym grilem prawie jak moja ramki klubowe nr rej. PO 460PA czyje to ? To pewnie Yoghurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 a moze myślałem że On ma krakowskie blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 a moze myślałem że On ma krakowskie blachy Nie jeździ na Kr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buras933 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 czarne b7 avant na LLE blachach, widziane dzis i wczoraj kolo budynku A4 na AGH - ładny felunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 dziś widziana pod carefurem na zakopiańskiej czarna B7 s-line z czarnym grilem prawie jak moja ramki klubowe nr rej. PO 460PA czyje to ? moje. leasing - stad blachy PO. ale za miesiac mi sie konczy wiec i blachy sie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 dziś widziana pod carefurem na zakopiańskiej czarna B7 s-line z czarnym grilem prawie jak moja ramki klubowe nr rej. PO 460PA czyje to ? moje. leasing - stad blachy PO. ale za miesiac mi sie konczy wiec i blachy sie zmienia nie będzie B8 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 20 maja 2013 około 21:20 widziany Boseron lecący przez estakadę na wysokości King Square w kierunku NH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 dziś widziana pod carefurem na zakopiańskiej czarna B7 s-line z czarnym grilem prawie jak moja ramki klubowe nr rej. PO 460PA czyje to ? moje. leasing - stad blachy PO. ale za miesiac mi sie konczy wiec i blachy sie zmienia nie będzie B8 ?? jeszcze nie wiem. pewnie bede sie za czyms rozgladal ale bez cisnienia. moze jakis polift w przyszlym roku, kto wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 dzisiaj koło 19:30 pod M1 PABLO widziany wypucowaną bunią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 dzisiaj koło 19:30 pod M1 PABLO widziany wypucowaną bunią Gdzieś ty był Kto dzisiaj na prądniku brata widział w A4, kierownik w czarnym Avancie B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Gdzieś ty był Kto dzisiaj na prądniku brata widział w A4, kierownik w czarnym Avancie B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi