jacek70 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Teren firmy Budostal 5. Mocno posadzone B5 KR , , , XT Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Teren firmy Budostal 5. Mocno posadzone B5 KR , , , XT Pozdrawiam. Nie tak mocno ;-) Jeszcze jest miejsce ;-) PS: Pracujesz tam ? Pytam bo jestem tam od pn do pt ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Teren firmy Budostal 5. Mocno posadzone B5 KR , , , XT Pozdrawiam. Nie tak mocno ;-) Jeszcze jest miejsce ;-) PS: Pracujesz tam ? Pytam bo jestem tam od pn do pt ;-) Kręciłeś coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Teren firmy Budostal 5. Mocno posadzone B5 KR , , , XT Pozdrawiam. Nie tak mocno ;-) Jeszcze jest miejsce ;-) PS: Pracujesz tam ? Pytam bo jestem tam od pn do pt ;-) Kręciłeś coś jeszcze? Cały czas wycieram nadkola ale chyba w końcu się wkurzę i je po protu wytnę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Teren firmy Budostal 5. Mocno posadzone B5 KR , , , XT Pozdrawiam. Nie tak mocno ;-) Jeszcze jest miejsce ;-) PS: Pracujesz tam ? Pytam bo jestem tam od pn do pt ;-) Raz w miesiącu przywożę do B-5 fakturę za prąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 dzisiaj Cuber 9:25 kolo Plazy wczoraj okolo 18:30 kolega ze spotow od czarnej B7 sedan SO 00*** na rondzie grzegorzeckim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 dzisiaj Cuber 9:25 kolo Plazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 OGr właśnie na rondzie 308 dywizjonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 OGr właśnie na rondzie 308 dywizjonu A gdzies Ty tam byl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jechałem z uczelni, ale dla niepoznaki czerwonym peugeotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiJestBogiem Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dziś od południa pod ZIKIT-em na Centralnej.Ciemno-granatowe B7 Avant na klubowych ramkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dziś od południa pod ZIKIT-em na Centralnej.Ciemno-granatowe B7 Avant na klubowych ramkach to moje byle b7 teraz kuzyn tym sie porusza i codziennie tam parkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 wczoraj czarny sedan B7 w S-line i z ramkami pod stokrotką na Zawiłej:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dzisiaj na Półłanki KR ... PJ. Na klubowych ramkach. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiJestBogiem Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Pozdrowienia dla Sebastiana -blue B6.Bliska,Makuszyńskiego dziś popołudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULARESKO Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Centralna 51.Dziś 15:25.Ulokowana B6 czarny sedan na klubowych ramkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz eS. Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Czyja B6 mijalem jakies 20 min temu jak sie jedzie od M1 w strone Wislickiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Czyja B6 mijalem jakies 20 min temu jak sie jedzie od M1 w strone Wislickiej? Ja tam jechalem ale ja mam b5. Jaki kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz eS. Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nie to nie Ty Ogrze Ciebie to po 16 na Bora chyba widzialem? Albo za***iście pidobne auto. Ta B6 srebrna sline z naklejkami na szybie plus ramki i wydech jak w a6? Chyba ze w S takich jest? A no i avant to byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nie to nie Ty Ogrze Ciebie to po 16 na Bora chyba widzialem? Albo za***iście pidobne auto. Ta B6 srebrna sline z naklejkami na szybie plus ramki i wydech jak w a6? Chyba ze w S takich jest? A no i avant to byl No na Bora tez bylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi