PABLO Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Arczi96 ok 19:00 pod Wandą, przyczaił się na fele M5 sokoła które miałem z tyłu i chciał je za***ać ale podjechała straż miejska i go wypłoszyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kolega w B6 sedan na KNT z klubowymi ramkami, wczoraj na parkingu galerii krakowskiej kolo 17 pozdrawiam taaa to ja , pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi96 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 oj PABLO nie czailem sie na fele tylko odploszylem straznikow od Twojej B5 mial bys ja w kajdanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 oj PABLO nie czailem sie na fele tylko odploszylem straznikow od Twojej B5 mial bys ja w kajdanach Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Cuber,17.30 Nowohucka w stronę huty,szybki odjazd ze światełek i rajdzik jak między tyczkami aż ustąpiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Cuber,17.30 Nowohucka w stronę huty,szybki odjazd ze światełek i rajdzik jak między tyczkami aż ustąpiłem hmmmm to Twoja była Audiola? Myślałem ze to kolor ciemny grafit :gwizdanie: ps. spieszyłem sie po żone bo do lekarza miałem Ją zawieść i byłem spóźniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 spoko spoko nie ma sprawy, mi się nie spieszyło a koledze widziałem że tak więc Cie puściłem,a jeśli chodzi o kolor to troszkę brudne autko teraz jest,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Przed chwilą ok 3:40 jarko na wiślickiej a później mini spontan pod kfc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Themonowa (z jakimiś dwoma chłopami o smagłej cerze ) wczoraj na Opolskiej k. Ikei w korku ok. 13.30 , ja już w drugą stronę stałem (do autostrady) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Przed chwilą ok 3:40 jarko na wiślickiej a później mini spontan pod kfc 30 min. później mini spot klubowy pod bałaganem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gzrybol Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ciekawe kiedy mnie ktos wyluka blachy też mam SZA i rameczki klubowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Pozdrawiam kolege w B6 spotkanego kolo.Dobrego pasterza dzis, nie pamietam nicku,kolega smiga w ikaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 A6 4F0 czarne -szare sedan z srebrnymi podkładkami Bora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art_A4 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ciemna B5 rej. KR naklejka klubowa, ramki, lampy tył (białe) ala Lexus wczoraj ok. 20 na Opolskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Pewnie Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Pozdrawiam kolege w B6 spotkanego kolo.Dobrego pasterza dzis, nie pamietam nicku,kolega smiga w ikaze dwa posty wyżej wystarczyło zerknąć a kolega to pav7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Bora Komorowskiego, Pablo który zakorkował cała drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Chyba Trueogre ok 7:10 na BP - Bora Komorowskiego, nie zatrzymałem się bo byłem spóźniony na lotnisko Bora Komorowskiego, Pablo który zakorkował cała drogę Przecież dzwoniłeś wcześniej żebym Ci zrobił wolne miejsce przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kercczi BP 29-listopada Wąski za estakadą na 29 listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dzisiaj 17:00 Kijowska mczekaj wczoraj ok 14:00 Leroy Merlin zna ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi