rysiu2006 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Topi mi się obudowa bezpiecznika od halogenów przednich czym to może być spowodowane poprzednio miałem zespolone w lampach przedliftowych teraz mam poliftowe i sie topi w przedliftach były h1 a teraz jest h7 może za cienkie kable przeciągłem do tych halogenów??
PiterA4 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Brak styku gdzies lub za cienkie kable
Frimuś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Brak styku gdzies lub za cienkie kable dokladnie! jakie te kable targałes do halo ?
rysiu2006 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 no własnie chyba za cienkie bo nawet pół milimetra średnicy nie miały
kkam Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 zły styk albo kabel za cienki. Daj min 1mm^2
Frimuś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 no własnie chyba za cienkie bo nawet pół milimetra średnicy nie miały
jacek70 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jeżeli ty dawałeś kable to się nie zastanawiaj tylko zmień na grubsze. Pamiętaj też o dobrych, mocnych stykach zarówno plusa jak i masy. Przy luźnej wtyczce to nawet grube kable nie pomogą i będzie się grzać.
rysiu2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 zmienię przewody na grubsze i zobaczę czy dalej będzie się topić
Rekomendowane odpowiedzi