Prosiak Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Cześć, w weekend wymieniam zawieszenie na MS i słyszałem, że trzeba zachować jakieś zasady podczas zakładania takiego zawieszenia aby to było dobrze zrobione - może ktoś się orientuje i ma jakieś wskazówki ?
maniekaudia4 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 cześć przy ściąganiu starego zawieszenia napewno przyda się Ściągacz do przegubów kulistych wygląda mw tak
bialy986 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Podstawowa zasada to dokrecanie wszystkiego na opuszczonym samochodzie.
wesz82 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Kolega zajrzy do warsztatu tam wsio jest podane dla potomnych.....
Maestro_86 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 maniekaudia4 a przy których wahaczach dokładnie używałeś tego ściągacza? bo pierwszy raz taki widzę a u siebie zmieniałem i nie był mi potrzebny.
MichalPoti Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 dolny prosty akurat jest stosunkowo łatwo wybic. Gorzej z tym krzywym. Z tym mam zawsze problemy
vp-tdi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 srube ucianasz i tak nowa trza wsadzic i normalnie wybijasz reszte i tyle
Rekomendowane odpowiedzi