Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

gdzie kupic zawieszenie 1be do audi a4 b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie najlepiej nowe.

Chce obniżyć go delikatnie, ale nie przesadzać bo niestety drogi u nas jak to drogi...

latam na 18` i mysle wlasnie na 1be.

Opublikowano

Polecam Eibachy Pro Kit obniżają samochód o 30mm, a komfort jak na 1be ;p

Opublikowano

Zawsze mozesz poszukac czegos uzywanego oryginalnego. Trochę wysiłku i można wychaczyć coś na allegro

Opublikowano

najlepsze jest to ze na 1be mniej wachacze siadaja jak na 1ba ,dziwne to ale przetestowane i na 1be jakos mniej dostają po du*ie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chcesz to mogę podac Ci namiar do kolesia, miał komplet amory ze spręzynami 1BE, nie wiem dokładnie od jakiego modelu, cena 400 tylko i wylacznie komplet 4 amory+ spręzyny.

1BV twardze zawieszenie i niższe, bardziej reaguje na nierówności, więc moze tak być że wahacze/tuleje dostają bardziej po d*pie, ale to tez zależy od stylu jazdy i dróg.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

na alledrogo też idzie znaleźć czasem ładne używane eibachy z ori amortyzatorami bo często takie zestawy ludzie sobie składają .

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Chcesz to mogę podac Ci namiar do kolesia, miał komplet amory ze spręzynami 1BE, nie wiem dokładnie od jakiego modelu, cena 400 tylko i wylacznie komplet 4 amory+ spręzyny.

1BV twardze zawieszenie i niższe, bardziej reaguje na nierówności, więc moze tak być że wahacze/tuleje dostają bardziej po d*pie, ale to tez zależy od stylu jazdy i dróg.

To podrzuć namiary

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanie tylko czy używki faktycznie wchodzą w grę bo na pewno kupisz je taniej,ale często tracą na jakosci i po jakimś czasie znowu trzeba je wymieniać. Podaj jaki budżet posiadasz na ten cel.

Opublikowano

Też mam dylemat jaki setup użyć do obniżenia auta. Obecnie mam 1BA i chce osiągnąć max -40mm. Wcześniej myślałem o 1BE i springi -40mm teraz już nie wiem co zrobić... Budżet około 1tyś.

Opublikowano

Też mam dylemat jaki setup użyć do obniżenia auta. Obecnie mam 1BA i chce osiągnąć max -40mm. Wcześniej myślałem o 1BE i springi -40mm teraz już nie wiem co zrobić... Budżet około 1tyś.

Też stoje nad takim dylematem, budżet 1000 +

Opublikowano

Miałem u siebie weiteca -40 z amorkami przód 1be i tył 1ba i kompletnie sobie nie dawały rady. Auto skakało jak pingpong, twardo jak na taczkach i 0 komfortu czy przyjemności z jazdy. Jeżeli macie taki budżet to szukajcie czegoś w miare świeżego ale w zestawie amorki i sprężyny. Bo takie dokładajki na zasadzie, że "amorki wytrzymaja" to o kant d*py można rozbić :wink:

kolega z Jeleniej dorwał za 300zł komplet springów i amorków -30 idealnie pod swoje auto i jest mega zadowolony z zestawu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja szukam do audi a4 b5 1.9tdi ajm kombi sprężyn i amortyzatorów żeby ją troszkę obniżyć bo jak założyłem 17 to mam straszną dziurę. Co byście polecili nie jestem maniakiem gleby szukam czegoś z komfortem i żeby auto ładnie wyglądało.

Opublikowano

Ja się skłaniam coraz bardziej ku kitowi ap -40/30mm, tym bardziej, ze i cena w miare, bo ok. 1300 :)