Gość zdeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 witam znajomy ma taki sam silniczek jak u mnie AFN :mrgreen: i ma problem podczas jazdy gdy silnik jest już ciepły zaczyna "mrygać" kontrolka świec żarowych żeby było śmieszniej gaśnie w momencie naciśnięcia pedału hamulca żeby było jeszcze śmieszniej na kompie nie wykazuje zadnych błędów może ktoś się spodkał z takim przypadkiem :?:
Gość zdeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 czujnik swiatla stop w pedale był wymieniany na nowy nowy oryginalny nabyty w serwisie i bez zmian czyli raczej nieto
dark79 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 a może przepalona żarówka od stopu ??
spanky Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 woda w filtrze paliwa ? moze wymieniony czujnik jest walniety,moze zle go podpieliscie ???
Gość zdeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a może przepalona żarówka od stopu ?? całe oświetlenie w 100% sprawne więc to nie to [ Dodano: 2006-04-27, 08:41 ] woda w filtrze paliwa ?moze wymieniony czujnik jest walniety,moze zle go podpieliscie ??? nie bardzo łapie co ma filtr paliwa do kontrolki świec zarowych :?: czujniki były zakładane : dwa nowe oryginalne z serwisu i jeden jakis zamiennik i bez mian czyli też to nie to
Pikuś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 woda w filtrze paliwa ?moze wymieniony czujnik jest walniety,moze zle go podpieliscie ??? nie bardzo łapie co ma filtr paliwa do kontrolki świec zarowych :?: To tak samo mozna napisac co ma swiatlo stop czy czujnik do siwec zarowych. Ma tyle ze jezeli jest woda we filtrze to zapala sie kontrolka od swiec zarowych.
spanky Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 nie bardzo łapie co ma filtr paliwa do kontrolki świec zarowych :?: gdy w odstojniku wody pod filtrem paliwa pojawi sie woda (w wiekszej ilosci ;-) ) to zapala sie kontrolka swiec zarowych .... poza tym tak AUDI/VW sobie wymyslilo ze delikatne bledy/awarie sa wlasnie sygnalizowane przez zapalajaca sie kontrolke swiec zarowych (np.czujnik pedalu hamulca) .........
Viking Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 nie bardzo łapie co ma filtr paliwa do kontrolki świec zarowych :?: gdy w odstojniku wody pod filtrem paliwa pojawi sie woda (w wiekszej ilosci ;-) ) to zapala sie kontrolka swiec zarowych .... poza tym tak AUDI/VW sobie wymyslilo ze delikatne bledy/awarie sa wlasnie sygnalizowane przez zapalajaca sie kontrolke swiec zarowych (np.czujnik pedalu hamulca) ......... A to ciekawe......nie wiedziałem o tym........
Gość zdeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 woda w filtrze paliwa ?moze wymieniony czujnik jest walniety,moze zle go podpieliscie ??? nie bardzo łapie co ma filtr paliwa do kontrolki świec zarowych :?: To tak samo mozna napisac co ma swiatlo stop czy czujnik do siwec zarowych. Ma tyle ze jezeli jest woda we filtrze to zapala sie kontrolka od swiec zarowych. wybacz kolego ale to co napisałeś nie ma nic wspolnego z moim pytaniem jeżeli lubisz się naśmiewac i tylko to potrafisz to raczej gdzieś poszukaj odpowiedniego forum [ Dodano: 2006-04-27, 16:36 ] nie bardzo łapie co ma filtr paliwa do kontrolki świec zarowych :?: gdy w odstojniku wody pod filtrem paliwa pojawi sie woda (w wiekszej ilosci ;-) ) to zapala sie kontrolka swiec zarowych .... poza tym tak AUDI/VW sobie wymyslilo ze delikatne bledy/awarie sa wlasnie sygnalizowane przez zapalajaca sie kontrolke swiec zarowych (np.czujnik pedalu hamulca) ......... wielkie dzięki za sensowną informację nie wiedziałem tego
Pikuś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 woda w filtrze paliwa ?moze wymieniony czujnik jest walniety,moze zle go podpieliscie ??? nie bardzo łapie co ma filtr paliwa do kontrolki świec zarowych :?: To tak samo mozna napisac co ma swiatlo stop czy czujnik do siwec zarowych. Ma tyle ze jezeli jest woda we filtrze to zapala sie kontrolka od swiec zarowych. wybacz kolego ale to co napisałeś nie ma nic wspolnego z moim pytaniem jeżeli lubisz się naśmiewac i tylko to potrafisz to raczej gdzieś poszukaj odpowiedniego forum Sluchaj jak mi pokazesz w ktorym miejscu niby sie nasmiewam z Ciebie to Ci przyznam racje. Tylko chcialem Ci uswiadomic co i jak. Wielce byles tym zdziwiony, a tym ze ma cos wspolnego ze swiatlami to juz nie. Wiec napisalem tak nie inaczej. Wiec wez moze na luzik i nie unos sie na przyszlosc bo ja nie zamierzam wdawac sie w dyskusje nie na temat.
Gość zdeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Sluchaj jak mi pokazesz w ktorym miejscu niby sie nasmiewam z Ciebie to Ci przyznam racje. Tylko chcialem Ci uswiadomic co i jak. Wielce byles tym zdziwiony, a tym ze ma cos wspolnego ze swiatlami to juz nie. Wiec napisalem tak nie inaczej. Wiec wez moze na luzik i nie unos sie na przyszlosc bo ja nie zamierzam wdawac sie w dyskusje nie na temat. bez komentarza :???:
Rekomendowane odpowiedzi