Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mironowóz cz.V - A5 8T Sportback 3.0tdi 2 x s-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

bo miejsca w nadkolach dużo a nie chciałem robić stożka z opony - chciałem trochę przykryć rant i chciałem mieć zapas jak za jakiś czas coś mnie najdzie i będę wsadzał felgę 10,5' a co najważniejsze - nie lubię jak na nowoczesnym aucie jest naciąg opony jak na golfie II

Opublikowano

bo miejsca w nadkolach dużo a nie chciałem robić stożka z opony - chciałem trochę przykryć rant i chciałem mieć zapas jak za jakiś czas coś mnie najdzie i będę wsadzał felgę 10,5' a co najważniejsze - nie lubię jak na nowoczesnym aucie jest naciąg opony jak na golfie II

Rozumiem. Mimo to bardzo ładnie to wygląda. Gratki

Opublikowano
  • Autor

po za tym nie aż takie szerokie bo tylko 10mm różnicy - standard do A5 265 a teraz jest 275 jak w RS5 czy RS4

Kapeć jest szeroki to fakt - tyłek wygląda groźnie nie ukrywam a przy okazji jestem miło zaskoczony bo myślałem że tą szerokość już odczuję na kierownicy lub w prowadzeniu a tym czasem brak odczuwalnej różnicy

Opublikowano

Jak dla mnie to już te moje 255 są za szerokie. Ale ja mam felgi 8.5"

Opublikowano
  • Autor

Piekna głebia tych felg :thumbup1:

no piękna - głowę da się wsadzić :decayed:

a da się zrobić jeszcze większą

Opublikowano
  • Autor

a ja już czekałem na komentarz "koza" - "małe heble" - "zmień kolor zacisków" :grin:

Opublikowano

Muszę to do mnie przymierzyć, bo chodzą mi po głowie takie parametry na następny sezon :decayed:

a ja już czekałem na komentarz "koza" - "małe heble" - "zmień kolor zacisków" :grin:

Stary jesteś to nie będziemy Ci takich rzeczy pisać bo w Twoim wieku nie wypada :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Hamer u mnie jeszcze jest miejsce - spokojnie wejdzie przy 10' ET30 lub nawet 25

Ten drugi wzór nad którym się zastanawiałem i który ewentualnie w 19 kupię na zimę (tą lub następną) występuje właśnie o parametrach 19 lub 20 cali 10' ET25 - masakra

To co mam teraz jest mega ideałem do jazdy na co dzień - pakujesz autko po dach - zabierasz 4 osoby na pokład i nie ma prawa nic obcierać - wystają o 6mm więcej od Rotorów z RS5

Edytowane przez miron78

Opublikowano

No widzisz, do A4 byś miał problem to upchać. Zresztą bardzo dobrze że pozbyłeś się tych brzydkich rotorów :decayed:

Opublikowano
  • Autor

do A4 9' ET26 nie da się wsadzić a co dopiero coś takiego

Opublikowano

Ładnie to siedzi. :brawo: W takich parametrach to musi wyglądać na żywo obłędnie.

Sam myślałem nad tym wzorem ale ostatecznie wziąłem nieco inne, węższe ramiona i ofc też inne parametry bo to w końcu do B7. :facepalm:

Opublikowano

Na zdjęciach rzeczywiscie słabo widac bo rotor mi sie bardziej widział , No ale ocenimy w BT mam nadzieje na żywo :)

Opublikowano
  • Autor

Dziadek - jak wiesz byłem obłędnym fanem ROTORA o czym może świadczyć posiadanie 4 kpl. rotorów a ostatecznie zmiana auta po to aby stać się posiadaczem rotora z RS5 której to nie dało się upchać do A4.

Wykonana jest perfekcyjnie, efektowanością powala co do wytrzymałości można powiedzieć że jest pancerna ale obecna pod względem spasowania z autem i efektowaności w wyglądzie po prostu ją miażdży

jeszcze kilka foto które jakoś tam wyszły - teraz przydał by się ktoś ze sprzętem i umiejętnościami do jakiejś profi sesji

DSCN1913.jpg

DSCN1917.jpg

DSCN1920.jpg

DSCN1921.jpg

DSCN1927.jpg

Opublikowano

Miron jest wklęsłość :naughty: ale co z głębią :eusathink:

:shock3: wygląda piknie

:thumbup1:

Opublikowano

te zaciski szpeca

Opublikowano
  • Autor

Gibons - takie zadanie większości osób na forum

Zaś większość laików co mnie aż zdziwiło zwraca na to uwagę ale jako pozytyw - dziś miałem chyba z 3 sytuacje gdzie ktoś oglądał felgi, podobały się po czym zwrócił uwagę na zaciski komentując "fajnie te czerwone zaciski wyglądają"

Nie wiem czym i kiedy to niemiec malował ale jak narazie farba ani nie schodzi ani swojego koloru nie traci więc na razie nic z tym robił chyba nie będe - zobaczymy - może zima i sól zrobią swoje

Opublikowano

ładna fela lepsza niż rator

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.