miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 dokładnie - i tak je musze odświerzyć - jak się ten biały nie sprawdzi to za rok wrócę do ori koloru ze stratą 500zł - przeżyjemy Moja w stosunku do tej z linku będzie miała ładniejszy wzór, ma glebe i będzie dystans - więc powinno być ładniej teraz się już przekonałem do białego koloru w 100% http://allegro.pl/kola-do-miedzyrzedzi-waskie-new-holland-case-i4530177286.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Tylko o czarnym kołpaczku musisz pamiętać bo to on robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Białe felgi na białym aucie- blee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jak za dużo białego to samochód będzie wyglądał jak auto alfonsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Pasuje mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Pasuje mi Będziemy się z Ciebie śmiać... Dalej utrzymuje to co napisałem, będzie zbyt biało, grafit pakuj Edytowane 2 Września 2014 przez Pucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ty się nie śmiej to ja to specjalnie na Twoje wesele robię Za tydzień Cię bedę wiózł do wesela na białych zimówkach Ps. na ten ponury zimowy okres będzie ok - furka się będzie wyróżniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ty się nie śmiej to ja to specjalnie na Twoje wesele robię Za tydzień Cię bedę wiózł do wesela na białych zimówkach Ps. na ten ponury zimowy okres będzie ok - furka się będzie wyróżniać Do d*py Ci nakopie jak przyjedziesz na białych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Haha, a w środku będziecie siedzieć na różowym futrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamtower Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 na ten ponury zimowy okres będzie ok - furka się będzie wyróżniać Miron, autko śliczne, ale nie zakładaj białych felg. No chyba, że walniesz je w groszki, będzie się wtedy konkretnie wyróżniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Fajnie że jesteście wszyscy anty bo dzięki temu emocje rosną - a ja już nic nie zrobię bo jutro odbieram pomalowane koła na biało Edytowane 3 Września 2014 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Do zimy jeszcze trochę - będzie czas na przemalowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Nie martwie się czy będzie ładnie czy nie - bo tak chciałem i tak zostanie Teraz to się bardziej martwię o odcień białego, o sposób wykonania i o to żeby się z tym nic podczas użytkowania nie robiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Będzie dobrze wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Jak to mówią pożyjemy, zobaczymy. Nie ma co póki co wymyślać. Założy to się zobaczy i oceni. Jakby nawet nie pasowało to się przemaluje i po temacie. Jutro wrzucasz fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 no co Ty - tylko odbieram - potem trzeba założyć opony, wrzucić na autko, porobić fotki - patrząc na ilość czasu wolnego ostatnio to z 2 tygodnie mi zejdzie - chyba że będzie tak ładnie że już od połowy września będę na zimie śmigał dla mnie http://otomoto.pl/renault-megane-st-kubica-rs-400nm-305km-salonpl-C33820535.html http://www.gtspirit.com/wp-content/uploads/2012/12/Mercedes-Benz-S-Class-with-Vossen-Wheels.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 miron nie zakładaj od razu opon niech felga dobrze wyschnie i się utwardzi . chyba że malowałeś proszkowo , to nie ma problemu . jak normalnie to niech pan przy montażu nie żałuje mazidła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Proszkowo Felunek odebrany jak dla mnie Najlepsze jest to że mam zamówione ori białe dekielki - gdzie orginalnie nie ma białych kół Robią dekielki do nie produkujących felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Proszkowo Felunek odebrany jak dla mnie Najlepsze jest to że mam zamówione ori białe dekielki - gdzie orginalnie nie ma białych kół Robią dekielki do nie produkujących felg oj tam robią - Zenon w ASO weźmie pędzel i pomaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi