miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ...to sie zastanawiam na co niby miałbym zmienić Asiedem nie chodziło mi o dopłatę 70 tyś zł
skovroon Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) to chyba jedyna ciekawa alternatywa dla Ciebie na ten moment chyba, że zdradzisz markę i pójdziesz do konkurencji PS. Zdjęcia kosa. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez skovroon
Maniek@ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 no patrząc na te zdjęcia no na twoim miejscu bym jeszcze długo nie zmieniał takiego auta a na takie wklęsłe felgi będę dłuuugo chorował szkoda ze w B8 niema szansy na takie felgi
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) to chyba jedyna ciekawa alternatywa dla Ciebie na ten moment chyba, że zdradzisz markę i pójdziesz do konkurencji PS. Zdjęcia kosa. nie mówię NIE bo coś takiego bardzo mi się podoba - dużo bardziej niż A6 - jedyne co mnie w nim pod maską interesuje to 535xd Wczoraj oglądałem tą szukę bo akurat byłem przejazdem - furacz bajka tylko xdrive brakowało http://allegro.pl/bmw-535d-m-pakiet-bixenon-skora-navi-299km-fv-23-i5250728186.html Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez miron78
Gibons Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ta beta to mistrzostwo świata tylko jeszcze 4x4 żeby było powiedz mi stały tam jeszcze jakieś a5 ? bo też chciałem podjechać zobaczyć, Ja na chwile obecną mam już mętlik w głowie rozwarzam nawet Cupre 310 a5 bmw x5 f10 s3 lub golfa r haha
marcinch001 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ta beta to mistrzostwo świata tylko jeszcze 4x4 żeby było powiedz mi stały tam jeszcze jakieś a5 ? bo też chciałem podjechać zobaczyć, Ja na chwile obecną mam już mętlik w głowie rozwarzam nawet Cupre 310 a5 bmw x5 f10 s3 lub golfa r haha A5 w coupe super auto też się rozglądam za taką .
Gibons Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Według mnie sportback czy to przed lift czy lift jest 100razy ładniejszy. Coupe brałbym pod uwagę tylko w ostateczności z tyłu nie ma miejsca a ja często jeżdzę ze znajomymi
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ta beta to mistrzostwo świata tylko jeszcze 4x4 żeby było powiedz mi stały tam jeszcze jakieś a5 ? bo też chciałem podjechać zobaczyć, Ja na chwile obecną mam już mętlik w głowie rozwarzam nawet Cupre 310 a5 bmw x5 f10 s3 lub golfa r haha coś tam mieli - klinkij sobie we wklejone ogłoszneie i zobacz inne ich aukcje - ale ogólnie ich nie polecam - znami i opisywani na forum z wałków Ta beta to mistrzostwo świata tylko jeszcze 4x4 żeby było powiedz mi stały tam jeszcze jakieś a5 ? bo też chciałem podjechać zobaczyć, Ja na chwile obecną mam już mętlik w głowie rozwarzam nawet Cupre 310 a5 bmw x5 f10 s3 lub golfa r haha no to niezły masz rozstrzał - tak się najgorzej szuka jak człowiek nie do końca wie czego szuka
Gibons Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Przebiegi kręcą o 30-40tyś w tył a tak poza tym fury nie są najgorsze nie sprowadzają jakichś szrotów itd
marcin_o23 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 30-40?? znajomy od nich kupił i było - 200
edraven Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Gibons nie świruj z autami grupy C bo będziesz zawiedziony...że głośne, że komfort nie ten, że wypas nie ten takie to objawy starości
jedrekx Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) 30-40?? znajomy od nich kupił i było - 200 ja też czytałem o wałkach na podatku w ich przypadku i również się zastanawiam na co ew. wymienić... myślę nad Golfem GTD ( ), najnowszym Passatem, CC, A6, F10, poliftowym A4, poliftowym A5 Sportback, A3 Sportback/Sedan.. masakra leasing mi się kończy w lipcu więc kto wie muszę jeszcze myśleć tak żeby móc tym autem pojechać do klienta.. nawet teraz nie mogę do każdego jechać A5tką (a właściwie to jest już 6-letnie auto) Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez jedrekx
Gibons Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 30-40?? znajomy od nich kupił i było - 200 200kkm cofnięte ? co to za samochód był. Z tego co widzę gołym okiem bo dają fotki książek (chyba że książki podrabiają) to łatwo sobie obliczyć gość robi średnio np 60tyś rocznie a tutaj nagle w ostatni rok zrobione 15tyś ale ogólnie z tego co już kilka osób było i sprawdało auta nie lakierowane ponownie etc i pod względem technicznym jest ok. Gibons nie świruj z autami grupy C bo będziesz zawiedziony...że głośne, że komfort nie ten, że wypas nie ten takie to objawy starości Mówisz o x5 w sensie ? i również się zastanawiam na co ew. wymienić... myślę nad Golfem GTD ( ), najnowszym Passatem, CC, A6, F10, poliftowym A4, poliftowym A5 Sportback, A3 Sportback/Sedan.. masakra leasing mi się kończy w lipcu więc kto wie muszę jeszcze myśleć tak żeby móc tym autem pojechać do klienta.. nawet teraz nie mogę do każdego jechać A5tką (a właściwie to jest już 6-letnie auto) Widze że nie ja jeden taki niezdecydowany
edraven Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Grupa C to Golf, A3, BMW seria 1 itp. X5 to bardziej podchodzi pod grupę E. X5 jak dla mnie spoko, ładne i zgrabne, bo Q7 straszna landara i paliwożerna ale za to q5 juz mógłbym przytulić, ale ceny zaporowe za ładny wypas. Sorry za OT:)
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 to chyba jedyna ciekawa alternatywa dla Ciebie na ten moment chyba, że zdradzisz markę i pójdziesz do konkurencji PS. Zdjęcia kosa. nie mówię NIE bo coś takiego bardzo mi się podoba - dużo bardziej niż A6 - jedyne co mnie w nim pod maską interesuje to 535xd Wczoraj oglądałem tą szukę bo akurat byłem przejazdem - furacz bajka tylko xdrive brakowało http://allegro.pl/bmw-535d-m-pakiet-bixenon-skora-navi-299km-fv-23-i5250728186.html qtfa ladny wozek w "5" najbardziej podoba mi się ekran ma bavaria to konkretnie rozwiązane
edraven Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ekran rzeczywiście robi robotę. Panorama racławicka normalnie Mogli by wziąć z nich przykład w Audi... a Bunia która Miron pokazał też raczej przekręcona bo od czerwca 2014 przybyło jej raptem 8k km a wiadać że latało auto po 12kkm ale w 3 miechy Pewnie zrobili delikatną "korektę" żeby zejść z magicznych 200k przebiegu.
Kamyk Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ekran rzeczywiście robi robotę. Panorama racławicka normalnie Mogli by wziąć z nich przykład w Audi... a nic nie mów - jak na moje to Audi pod tym względem straciło parę lat dopiero teraz w TT wsadzają LED za zegary trochę późno
skovroon Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) to chyba jedyna ciekawa alternatywa dla Ciebie na ten moment chyba, że zdradzisz markę i pójdziesz do konkurencji PS. Zdjęcia kosa. nie mówię NIE bo coś takiego bardzo mi się podoba - dużo bardziej niż A6 - jedyne co mnie w nim pod maską interesuje to 535xd Wczoraj oglądałem tą szukę bo akurat byłem przejazdem - furacz bajka tylko xdrive brakowało http://allegro.pl/bmw-535d-m-pakiet-bixenon-skora-navi-299km-fv-23-i5250728186.html Zaczynasz rozsądnie rozumować X-drive to jest wg mnie kastracja "przyjemności z jazdy" Również rozglądam się powoli za F10 i raczej będzie bez x-drive. Zresztą zimy w której by się przydało jest jak kot napłakał. Choć w 535d pewnie będzie ratował trakcję. W tym egzemplarzu brakuje mi tylko komfortów bo te sportowe na dłuższą trasę jednak nie do końca dają radę.. Są sportowe/twarde i dobrze trzymają. To z autopsji - mam te same u siebie. Komforty to zupełnie inna bajka - swoja drogą komfortowych foteli zdaje się nie przebijają żadne inne z konkurencji na tą chwilę. Jeszcze a'propo tego handlarza - auta ma zadbane i wydają się naprawdę spoko. Braciak u niego brał dwa lata temu e90 2010r. i przebieg był ok. Z tym że pamiętam też jakąś akcję z podatkiem. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez skovroon
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) No i już prawie zmieniłem furacza - ale ostatecznie jak zobaczyłem jakie ma płaskie felgi to odpuściłem A tak przy okazji - sezon weselny rozpoczęty Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez miron78
Rekomendowane odpowiedzi