PrzemoS4 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Felgi świetne sam jestem ciekaw jakby na moim się prezentowało Trzeba się zgadać i wyprosić Mirona o przymiarkę
seba.jedesign Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Widzę że styl pozostał w sercu - pikne
miron78 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 a tu kilka 19 vs 20 / AXE vs OEMS
Tomi_81 Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Piknie ... jedno ale wrzucaj Miron te foty tak żeby szło je powiększyć po naciśnięciu Edytowane 27 Września 2015 przez Tomi_81
miron78 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Opublikowano 27 Września 2015 na żywo jest piknie - ciężko o lepszy zestaw na zimę
jedrekx Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 ale dzięki Twoim felgom, już wiem dlaczego tak bardzo chciałeś osiągnąć wklęsłość..
seba.jedesign Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Ogolnie to jeden i drugi wzór wygladaja w tym aucie bosko,ale jak sie popatrzy na tą 20 to wypełnienie nadkola robi niesamowite wrażenie-brawa dla Mirka.
miron78 Opublikowano 2 Października 2015 Autor Opublikowano 2 Października 2015 Jak ktoś chętny to moje letnie kołą będą do sprzedania
kristof2009 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 axe robia fajne felgi wzor zblizony do mojego, ty masz pewnie axe ex14 . Ogolnie fele robia niesamowita robote na zywo sa mega, ja z 8,5 na 10''j wymienilem i bardzo sobie chwale jest wkleslosc Miron dobry wybor , powodzenia w uzytkowaniu. Pozdro!
Gibons Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Widziany ostatnio w Bytomiu na wystawie psów rasowych
PrzemoS4 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Jak ktoś chętny to moje letnie kołą będą do sprzedania Mozesz mi podeslac fotke taka dokladniejsza i rozm ,szer felgi??
miron78 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Opublikowano 13 Października 2015 Widziany ostatnio w Bytomiu na wystawie psów rasowych w sumie się zgadza - oprócz tego że nie w Bytomiu tylko jak już to w Kamieniu koło Rybnika Jak ktoś chętny to moje letnie kołą będą do sprzedania Mozesz mi podeslac fotke taka dokladniejsza i rozm ,szer felgi?? Felgi są w rozm 20 cali szerokość 10j ET35 A jeżeli chodzi o fotki to nie wiem co miałbym dokładniejszego zrobić Fotki tych felg są w moim wątku - może nie w jednym miejscu ale są Ps. Tobie się nie opłaca nic przesyłać - Ty masz tak blisko że możesz sobie zobaczyć na żywo
PrzemoS4 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Widziany ostatnio w Bytomiu na wystawie psów rasowych w sumie się zgadza - oprócz tego że nie w Bytomiu tylko jak już to w Kamieniu koło Rybnika Jak ktoś chętny to moje letnie kołą będą do sprzedania Mozesz mi podeslac fotke taka dokladniejsza i rozm ,szer felgi?? Felgi są w rozm 20 cali szerokość 10j ET35A jeżeli chodzi o fotki to nie wiem co miałbym dokładniejszego zrobić Fotki tych felg są w moim wątku - może nie w jednym miejscu ale są Ps. Tobie się nie opłaca nic przesyłać - Ty masz tak blisko że możesz sobie zobaczyć na żywo Jak jest mozliwosc to chetnie..ciekaw jestem jakby to wygladalo u mnie Podjechac zawsze mozna Dopytalem kumpla o rozmiar twoich felg i mowi ze nie podejdzie do mnie Znasz sie cos na tym??
Gibons Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 w sumie się zgadza - oprócz tego że nie w Bytomiu tylko jak już to w Kamieniu koło Rybnika No tak w Rybniku pomyliłem z Bytomiem jakoś
miron78 Opublikowano 14 Października 2015 Autor Opublikowano 14 Października 2015 Widziany ostatnio w Bytomiu na wystawie psów rasowych w sumie się zgadza - oprócz tego że nie w Bytomiu tylko jak już to w Kamieniu koło Rybnika Jak ktoś chętny to moje letnie kołą będą do sprzedania Mozesz mi podeslac fotke taka dokladniejsza i rozm ,szer felgi?? Felgi są w rozm 20 cali szerokość 10j ET35A jeżeli chodzi o fotki to nie wiem co miałbym dokładniejszego zrobić Fotki tych felg są w moim wątku - może nie w jednym miejscu ale są Ps. Tobie się nie opłaca nic przesyłać - Ty masz tak blisko że możesz sobie zobaczyć na żywo Jak jest mozliwosc to chetnie..ciekaw jestem jakby to wygladalo u mnie Podjechac zawsze mozna Dopytalem kumpla o rozmiar twoich felg i mowi ze nie podejdzie do mnie Znasz sie cos na tym?? do B6 nie podejdzie
PrzemoS4 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Pisal mi ze predzej moge kombinowac z z 9" i napisal mi co i jak z et... Szkoda
Rekomendowane odpowiedzi